• MLADI ZRENJANINCI NA OKU TRENERA CRVENE ZVEZDE!

    BEOGRAD, ZRENJANIN – Javni čas škole košarke beogradskog Košarkaškog kluba Crvena zvezda mts biće organizovan u subotu, 5. avgusta, u periodu od 16 do 20 časova, u Aviv Parku Zrenjanin.     Svi zainteresovani dečaci i devojčice, koji žele da se isprobaju na košarkaškom terenu u Aviv Parku Zrenjanin sa najboljim trenerima KK Crvena zvezda […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MLADI ZRENJANINCI NA OKU TRENERA CRVENE ZVEZDE!

    BEOGRAD, ZRENJANIN – Javni čas škole košarke beogradskog Košarkaškog kluba Crvena zvezda mts biće organizovan u subotu, 5. avgusta, u periodu od 16 do 20 časova, u Aviv Parku Zrenjanin.

     

    crvene zvezde
    Foto: KK Crvena zvezda

     

    Svi zainteresovani dečaci i devojčice, koji žele da se isprobaju na košarkaškom terenu u Aviv Parku Zrenjanin sa najboljim trenerima KK Crvena zvezda mts, i da tog dana prođu školu košarke sa njima, mogu se prijaviti od 10 do 22 sata na telefon: 023/521-330.

     

    Ovim povodom informativni portal zrenjaninski.com kontaktirao je Košarkaški klub Crvena zvezda mts, kako bismo dobili više informacija o samom događaju.

     

    „Crvena zvezda godinama unazad kroz mlađe kategorije stvara igrače za prvi tim, ali i reprezntaciju. Zanimljivo je da okupljamo talentovane košarkaše iz gradova širom Srbije. Uzmimo, na primer, Marka Gudurića koji je počeo u Priboju, pa preko Crvene zvezde došao do zapaženog učinka u Evroligi i sada milionskog transfera. Naš cilj je da imamo što više talentovanih igrača u svojim redovima i zato je naša skauting mreža rasprostranjena širom Srbije. Na našim kampovima, ali i ovakvim školama košarke talentovani igrači iz Srbije su uvek na oku naših trenera“, istakli su u KK Crvena zvezda mts.

     

    Našem portalu je u ovom klubu rečeno da kroz školu košarke, pre svega, predstavljaju način rada u mlađim kategorijama Crvene zvezde.

     

    „Bićemo neskromni pa ćemo reći da spadamo u red najboljih u Evropi što se tog segmenta tiče. Na ovakvim i sličnim aktivnostima, pored velikog broja mladih košarkaša, okupljali su se i mladi treneri manjih klubova da nauče nešto novo. Mi nudimo znanje, bogato iskustvo i pravi odnos prema košarci. Sve što tražimo zauzvrat je želja za radom i dobra radna atmosfera“, poručuju iz kluba.

     

    Dodaju da je puno prednosti kada je u pitanju ovakav način rada, pogotovo što je sam brend Crvena zvezda magnet za najmlađe košarkaše.

     

    „Oni jedan dan mogu da gledaju crveno – bele prvotimce u Evroligi, a već sutra na ovaj način da budu deo Crvene zvezde. Svi uspesi prvog tima su veliki uspeh igrača i stručnog štaba, ali iza njih stoji mnogo ljudi koji čine Crvenu zvezdu ovako velikim klubom. Bitan šraf su mlađe kategorije, a to priznaje i Evroliga pa nam svake godine dodeljuje organizaciju juniorskog kvalifikacionog turnira, a naši juniori su praktično stalni učesnici Fajnal ejta za juniore. Treneri koji su dali ogroman doprinos u svemu tome biće u subotu sa mladim Zrenjanincima. Mislim da je to najbolji poziv za sve mlade košarkaše koji žele da svoje znanje podignu za jedan nivo više“, navode za portal zrenjaninski.com u Košarkaškom klubu Crvena zvezda mts.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport