• MLADI VOZAČI DVOPREGA U BORBI ZA ODLIČJA

    ZRENJANIN – Sezona takmičenja u konjičkom sportu ulazi u sam finiš, pa će tako u nedelju, nakom pet utakmica, biti poznato ime prvaka Srbije u vožnji dvoprega, a u konkurenciji dece vozača. Zrenjaninski KK“Quarter“ u konkurenciji dece vozača ove sezone predstavljali su Milica Petrov i Vojislav Livada. Milica i Vojislav mnogo puta tokom sezone bili […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MLADI VOZAČI DVOPREGA U BORBI ZA ODLIČJA

    ZRENJANIN – Sezona takmičenja u konjičkom sportu ulazi u sam finiš, pa će tako u nedelju, nakom pet utakmica, biti poznato ime prvaka Srbije u vožnji dvoprega, a u konkurenciji dece vozača. Zrenjaninski KK“Quarter“ u konkurenciji dece vozača ove sezone predstavljali su Milica Petrov i Vojislav Livada.

    Vojislav Livada pobednik i trećeplasirana Milica Petrov
    Vojislav Livada pobednik i trećeplasirana Milica Petrov

    Milica i Vojislav mnogo puta tokom sezone bili su na pobedničkom postolju, a u tome su im pomogli njihovi mentori Roman Kadarjan i Željko Malušić. Da su jedni od najboljih vozača zaprega u Srbiji potvrđuje činjenica da su samo u prethodne dve nedelje na takmičenjima održanim u Čačku, Gruži i Obrenovcu osvojili šest odličja. Vojislav je zabeležio pobedu i dva druga mesta, dok je Milica osvojila tri treća mesta.

    Ovo dvoje tinejdžera u nedelju u Novom Sadu voziće završno peto kolo prvenstva Srbije za decu vozače, koje se ove sezone po prvi put organizuje kod nas. Pred završno kolo koje će biti i odlučujuće, Vojislav je na drugoj poziciji sa ukupno 52 poena, samo jednim manje od trenutno prvopozicioniranog, tako da je realno očekivati odličje, ali je pitanje kakvog sjaja.Milici nedostaje učešće u jednom kolu prvenstva tako da nije u trci za najsjajnija odličja ali je sigurno je da mnogima može pomrsiti račune, imajući u vidu da u sezoni 2015. godine proglašena za najtrofejnijeg vozača u kategoriji dece.

    Konjički klub Quarter“ od svog osnivanja ima najbolje vozače zaprega u Srbiji u seniorskoj konkurenciji, a od prošle godine i u kategoriji dece vozača. Vojislav i Milica su blago našeg kluba, jer cilj svih nas jeste da se što više dece bavi konjičkim sportom, da provode kvalitetno vreme u prirodi sa konjima. Njih dvoje uz to što se bave zaprežnim sportom su i jako uspešni, gde god učestvuju u samom su vrhu i jako sam ponosan na njih, jer stasavaju u dobre ljude i velike vozače zaprežnog sporta, – sa ponosom je istakao Aleksandar Vukoje, predsednik KK „Quarter“ iz Zrenjanina.

    foto: KK „Quarter“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport