• MLADI VATERPOLISTI DRŽE TREĆE MESTO U REGIONALNOJ LIGI

    ZRENJANIN – Vaterpolisti ,,Proletera ,, su proteklog vikenda nastupili u tri kategorije. Igrači rođeni 2002. godine i mlađi, nastavili su takmičenje u Regionalnoj ligi , nastupom u mađarskom gradu Sentešu.     U prvoj utakmici pobedili su ekipu Segedina sa 11:6 a u drugoj utakmici izgubili od prvoplasirane rumunske ekipe,,Oradea,, sa 20:4. Proleter i dalje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MLADI VATERPOLISTI DRŽE TREĆE MESTO U REGIONALNOJ LIGI

    ZRENJANIN – Vaterpolisti ,,Proletera ,, su proteklog vikenda nastupili u tri kategorije. Igrači rođeni 2002. godine i mlađi, nastavili su takmičenje u Regionalnoj ligi , nastupom u mađarskom gradu Sentešu.

     

    vaterpolo

     

    U prvoj utakmici pobedili su ekipu Segedina sa 11:6 a u drugoj utakmici izgubili od prvoplasirane rumunske ekipe,,Oradea,, sa 20:4. Proleter i dalje drži treće mesto.

     

    Najmlađi igrači ,,Proletera,, rođeni 2004.  nastupili su u Bečeju na prvenstvu Vojvodine i ostvarili polovičan uspeh. U prvoj utakmici izgubili su od ,,Mladosti,, iz Pančeva sa 13:8 a u drugoj pobedili VK ,,Žak,, Kikinda sa 13:7.

     

    Na prvenstvu Vojvodine za 1998. godište i mlađe Proleter je poražen sa 8:6 od Mladosti iz Pančeva.

    Matija Bosić, vaterpolista ,,Proletera,, je učestvovao u kampu reprezentacije Srbije u Beogradu za 2002 godište.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport