• MLADI RVAČI PROLETERA OPET DOKAZALI KVALITET

    ZRENJANIN – U organizaciji Rvačkog kluba Proleter, u zrenjaninskoj hali „Medison“, u nedelju, 12. marta, održan je prvi Kup Srbije u rvanju grčko – rimskim stilom za mlađe pionire U13. Među osvajačima medalja našlo se i šest dečaka iz zrenjaninskog Proletera. Zlatne medalje su osvojili Uroš Lečić (do 46 kg), Branko Đukić (do 55 kg) […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MLADI RVAČI PROLETERA OPET DOKAZALI KVALITET

    ZRENJANIN – U organizaciji Rvačkog kluba Proleter, u zrenjaninskoj hali „Medison“, u nedelju, 12. marta, održan je prvi Kup Srbije u rvanju grčko – rimskim stilom za mlađe pionire U13.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Među osvajačima medalja našlo se i šest dečaka iz zrenjaninskog Proletera. Zlatne medalje su osvojili Uroš Lečić (do 46 kg), Branko Đukić (do 55 kg) i David Molnar (do 70 kg). Srebrnu medalju je osvojio Andrija Mihajlović (do 55 kg), a bronzom su se okitili Boris Petrov (do 50 kg) i Jovan Miolski (do 36 kg).

    – Na ovom događaju se okupilo više od 100 takmičara. Kup je uspešno završen i podeljeno je dosta medalja i nagrada. Sve je prošlo u najboljem redu, bez velikih povreda, što je prvenstveno i cilj ovog takmičenja. Zrenjaninski Proleter je zauzeo visoko drugo mesto u ukupnom plasmanu, sa zaostatkom od samo 3 boda za prvoplasiranom Sentom. Mislim da ćemo u drugom kupu uspeti da to nadoknadimo i da potvrdimo i ove godine, kao i prošle, da smo i među decom, i među pionirima, najbolji u državi – rekao je za portal zrenjaninski.com Đorđe Miolski, trener RK Proleter.

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport