• MLADI IZ MELENACA ORGANIZUJU TURNIR U BASKETU

    MELENCI – U Melencima će se ove godine po prvi put održati turnir u basketu „Melenci 2017“. Na ideju su došli igrači prvog tima Košarkaškog kluba „Petrovgrad“ iz Melenaca koji je, takođe, jedan sasvim nov klub.     – Posle deset godina pauze, rešili smo da organizujemo turnir u basketu i da pokažemo da Melenčani […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MLADI IZ MELENACA ORGANIZUJU TURNIR U BASKETU

    MELENCI – U Melencima će se ove godine po prvi put održati turnir u basketu „Melenci 2017“. Na ideju su došli igrači prvog tima Košarkaškog kluba „Petrovgrad“ iz Melenaca koji je, takođe, jedan sasvim nov klub.

     

    turnir u basketu

     

    – Posle deset godina pauze, rešili smo da organizujemo turnir u basketu i da pokažemo da Melenčani nisu samo fudbaleri – kaže za portal zrenjaninski.com Dejan Nikolić, jedan od organizatora. – Do sada nam se prijavilo desetak ekipa i nadamo se da će do 3. jula, do kada traje prijavljivanje, biti bar još pet, šest. Nagrade su lepe, kotizacija nije velika, pa se nadamo da će i ovaj turnir uspeti i postati tradicionalan, kaže Dejan.

     

    Izvlačenje parova je u ponedeljak, 3. jula, u 19 časova, a prva utakmica se igra u 21 sat. Turnir traje do nedelje 9. jula.

     

    Utakmice se igraju na školskom terenu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport