• Mladi heroji iz Jaše Tomića učestvuju na turniru „Trofej Smedereva“

    Dečaci iz Rukometnog kluba Radnički 1955. iz Jaše Tomića, koji su zadivili celu Srbiju, učestvovaće na međunarodnom rukometnom turniru „Trofej Smedereva 2018“, koji će biti održan u Smederevu, Kovinu i Požarevcu od 22. do 26. avgusta.   Mladi zaljubljenici u rukomet oduševili su sportsku javnost, ali i celu Srbiju, kada se pročulo da su na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mladi heroji iz Jaše Tomića učestvuju na turniru „Trofej Smedereva“

    Dečaci iz Rukometnog kluba Radnički 1955. iz Jaše Tomića, koji su zadivili celu Srbiju, učestvovaće na međunarodnom rukometnom turniru „Trofej Smedereva 2018“, koji će biti održan u Smederevu, Kovinu i Požarevcu od 22. do 26. avgusta.

     

    Mladi zaljubljenici u rukomet oduševili su sportsku javnost, ali i celu Srbiju, kada se pročulo da su na jedno od prethodnih takmičenja otišli bez trenera, koji nije mogao da odsustvuje sa posla, pa još sa igračem manje u ekipi. I ne samo da su otišli, nego su ovi odvažni dečaci pobedili u dve utakmice!

     

    Direktor turnira „Trofej Smedereva“ Nenad Martić kaže za portal zrenjaninski.com da će se rukometaši iz Jaše Tomića takmičiti u konkurenciji dečaka rođenih 2003. godine.

     

    – Organizatori „Trofeja 2018“, želeći da pokažu poštovanje prema ovim momcima, poklonili su im besplatan smeštaj i hranu tokom turnira – ističe Martić.

     

    Inače, očekuje se da će na turniru učestvovati oko 150 ekipa iz više od 20 zemalja, a učesnici će biti dečaci i devojčice od 2001. do 2009. godišta.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport