• MLADI DŽUDISTI POLAGALI ZA POJASEVE (FOTO)

    ZRENJANIN – I ovog juna, kao i ranijih godina, Omladinski džudo klub „Proleter MD“ iz Zrenjanina organizovao je klupsko prvenstvo za mlađe pionire i pionirke, kao i polaganje za žuti i oranž pojas. Ovi događaji upriličeni su u petak, u Domu borilačkih sportova Partizan.     – S obzirom na to da imamo nekoliko sekcija, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MLADI DŽUDISTI POLAGALI ZA POJASEVE (FOTO)

    ZRENJANIN – I ovog juna, kao i ranijih godina, Omladinski džudo klub „Proleter MD“ iz Zrenjanina organizovao je klupsko prvenstvo za mlađe pionire i pionirke, kao i polaganje za žuti i oranž pojas. Ovi događaji upriličeni su u petak, u Domu borilačkih sportova Partizan.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – S obzirom na to da imamo nekoliko sekcija, odziv dece je bio fenomenalan. Za žuti pojas imali smo 35 kandidata i 10 za oranž. Moram naglasiti da je to samo deo našeg „pogona“, jer na polaganju nisu učestvovali stariji pioniri, kadeti, juniori, seniori i tako dalje – izjavio je za portal zrenjaninski.com predsednik Omladinskog džudo kluba „Proleter MD“ Nenad Janjić.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Svi kandidati su položili za žute i oranž pojaseve i deca su dobila diplome.

     

    – Koliko sam video, bila su vrlo zadovoljna i radosna. Verujem da će sa optimizmom dočekati početak nove takmičarske sezone, koja za njih počinje 1. septembra – rekao je Janjić.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Inače, klupsko takmičenje je prošlo bez povreda, deca su se borila svim srcem i, po rečima Janjića, bilo je uživanje gledati i učestvovati u ovom događaju.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    mladi džudisti
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport