• MLADI BADMINTONCI NASTAVILI SA SJAJNIM PARTIJAMA

    PANČEVO – Mladi badmintonci BK Banat na prethodna dva takmičenja nastavili su sa sjajnim partijama i tako uvećali saldo medalja u svojoj najboljoj sezoni od osnivanja kluba.     Naime, prvo su na juniorskom kupu – Pančevo 2017, 19. marta (turnir A kategorije sa najjačim igračima države) osvojili čak 4 medalje, a zatim su u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MLADI BADMINTONCI NASTAVILI SA SJAJNIM PARTIJAMA

    PANČEVO – Mladi badmintonci BK Banat na prethodna dva takmičenja nastavili su sa sjajnim partijama i tako uvećali saldo medalja u svojoj najboljoj sezoni od osnivanja kluba.

     

     

    Naime, prvo su na juniorskom kupu – Pančevo 2017, 19. marta (turnir A kategorije sa najjačim igračima države) osvojili čak 4 medalje, a zatim su u nedelju, 9. aprila, na međuškolskom badminton turniru – Čukarica 2017, osvojili još 6 odličja.

     

     

    Na ovim turnirima oborena su tri klupska rekorda. Danica Stanisavljev je osvojila i treće zlato na trećem međuškolskom turniru u jednoj godini, Aleksa Stanisavljev je prvi takmičar koji je osvojio dve medalje na nekom juniorskom A turniru, dok je Vanja Kovač najmlađi osvajač A medalje sa srebrom do 11  godina.

     

     

    – Nadamo se da će naši badmintonci smoći snage i na dva poslednja i najjača turnira u sezoni (Juniorsko prvenstvo Srbije i internacionalni turnir u Novom Sadu) i doneti neku medalju, čime bi kompletirali ovu zaista sjajnu sezonu – kaže za portal zrenjaninski.com Darko Carić, trener u Badminton klubu „Banat“. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport