• MIRKO VUČUREVIĆ EKSKLUZIVNO ZA „ZRENJANINSKI“: Možda se bliži kraj FK Banat!

    FIFA kaznila klub

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – U subotu ćemo rešiti šta dalje sa klubom. Ili ćemo ga fuzionisati, ili mu promeniti ime ili nešto treće, sve su opcije u igri – kaže ekskluzivno za portal „Zrenjaninski“ Mirko Vučurević, vlasnik i direktor Fudbalskog kluba „Banat“ iz Banatskog Dvora.

    Mirko Vučurević
    Mirko Vučurević

    Ova izjava stiže nakon informacije da je klub zbog problema sa nekadašnjim prvotimcem, Brazilcem Rafaelom Baretom, kažnjen oduzimanjem šest bodova od strane FIFA-e. Kako u dosadašnjem delu prvenstva Banatske zone Dvorani imaju ukupno 5 bodova, postavlja se pitanje ima li smisla uopšte nastavljati takmičenje.

    – Tog Bareta doveli su Savić i Gašpar, preko menadžera iz Zrenjanina Saše Hrnjačkog, koji je tvrdio da je u pitanju odličan igrač. Nisam se mešao, a bolje da jesam. Ma, kakav igrač, malo je igrao, nikako nije bio za našu ekipu. Ovaj slučaj još nije završen, mi ćemo se žaliti, pa ćemo videti – kaže Vučurević.

    Bez obzira na kaznu FIFA, u Banatu misle da je došlo vreme da se nešto menja.

    – Ja sam ovaj klub podigao i došao u Zrenjanin na stadion po pozivu, ali moram da kažem da mi u ovom gradu nismo tretirani kako dolikuje. U stadion sam uložio velike pare, tri puta po 40 hiljada evra samo u teren. Kažem, dok je išlo dobro, svi su imali koristi od nas. Ovako dalje neće moći, a kakva je sudbina kluba dalje, znaće se u subotu – dodaje Vučurević.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport