• Milan Bulaja novi državni šampion iz redova Džudo kluba Proleter MD!

    Džudo klub Proleter MD u svojim redovima ima još jednog državnog šampiona!   Naime, na tek završenom šampionatu Srbije za starije pionire, koji je održan u Beogradu, Milan Bulaja se sa četiri uzastopne pobede okitio zlatnom medaljom i titulom državnog šampiona. On je nastupio u kategoriji do 60kg.   Pročitajte još: Ženska reprezentacija Srbije deklasirala […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Milan Bulaja novi državni šampion iz redova Džudo kluba Proleter MD!

    Džudo klub Proleter MD u svojim redovima ima još jednog državnog šampiona!

     

    Naime, na tek završenom šampionatu Srbije za starije pionire, koji je održan u Beogradu, Milan Bulaja se sa četiri uzastopne pobede okitio zlatnom medaljom i titulom državnog šampiona. On je nastupio u kategoriji do 60kg.

     

    Pročitajte još: Ženska reprezentacija Srbije deklasirala Poljsku (Foto)

     

    – Veoma smo ponosni što ga imamo u svojim redovima. Milan je nakon prošlogodišnjeg srebra ove godine uspeo da se popne na stepenik više. Više nego zasluženo je postao šampion države. Iskren da budem, očekivali smo ovo od njega. Ovim zlatom Milan Bulaja se na najbolji mogući način oprašta od pionirske konkurencije, jer već naredne sezone postaje kadet – rekao je trener Tomislav Kohajm za portal zrenjaninski.com nakon završetka državnog šampionata.

     

    Zoran Bogaroški

     

    milan bulaja

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport