Sport

Memorijalni turnir “Igrajmo za 16”

Pobednička ekipa "Vodovoda i kanalizacije"ZRENJANIN – Ekipa zrenjaninskog Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija” pobednik je memorijalnog turnira “Igrajmo za 16”, koji se treću godinu zaredom održava u Zrenjaninu, s namerom da se sačuva uspomena na 16 radnika RTS – a, koji su stradali u NATO bombardovanju televizije 1999. godine. Ova ekipa je u odlučujućoj utakmici savladala Direkciju za uređenje grada Zrenjanina rezultatom 6:1. Pobednički pehar kapitenu ekipe “Vodovoda” Zoranu Srdiću predao je zamenik predsednika Skupštine grada Ljubomir Stanisavljev, a medalje je uručio generalni sekretar Sportskog saveza Zrenjanina Simo Salapura.

Ovaj put je nastupilo šest ekipa, sa više od 60 fudbalera. Za najboljeg igrača i strelca proglašen je Davor Cavrić iz pobedničkog tima, koji je mrežu zatresao sedam puta. Pobednička ekipa će nastaviti takmičenje u Beogradu 4. i 5 aprila, gde učestvuju još Požarevac, Niš, Jagodina, Užice, Subotica i Kragujevac. Pobednik sa tog turnira će se plasirati u završnicu, čije finale je zakazano za 19. april.

Rezultati turnira u Zrenjaninu – kvalifikacije: Direkcija za izgradnju grada – Veterani Drvara Ljiljak 5:0, JKP Vodovod i kanalizacija – Gradska uprava 5:0, Fudbalske sudije Zrenjanina – Policijska uprava Zrenjanin 4:0. Finalne utakmice: JKP Vodovod i kanalizacija – Fudbalske sudije Zrenjanina 4:1, Direkcija za uređenje grada . Fudbalske sudije Zrenjanina 4:1, JKP Vodovod i kanalizacija – Direkcija za uređenje grada 6:1.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.