• Memorijalni turnir “Igrajmo za 16”

    ZRENJANIN – Ekipa zrenjaninskog Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija” pobednik je memorijalnog turnira “Igrajmo za 16”, koji se treću godinu zaredom održava u Zrenjaninu, s namerom da se sačuva uspomena na 16 radnika RTS – a, koji su stradali u NATO bombardovanju televizije 1999. godine. Ova ekipa je u odlučujućoj utakmici savladala Direkciju za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Pobednička ekipa "Vodovoda i kanalizacije"ZRENJANIN – Ekipa zrenjaninskog Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija” pobednik je memorijalnog turnira “Igrajmo za 16”, koji se treću godinu zaredom održava u Zrenjaninu, s namerom da se sačuva uspomena na 16 radnika RTS – a, koji su stradali u NATO bombardovanju televizije 1999. godine. Ova ekipa je u odlučujućoj utakmici savladala Direkciju za uređenje grada Zrenjanina rezultatom 6:1. Pobednički pehar kapitenu ekipe “Vodovoda” Zoranu Srdiću predao je zamenik predsednika Skupštine grada Ljubomir Stanisavljev, a medalje je uručio generalni sekretar Sportskog saveza Zrenjanina Simo Salapura.

    Ovaj put je nastupilo šest ekipa, sa više od 60 fudbalera. Za najboljeg igrača i strelca proglašen je Davor Cavrić iz pobedničkog tima, koji je mrežu zatresao sedam puta. Pobednička ekipa će nastaviti takmičenje u Beogradu 4. i 5 aprila, gde učestvuju još Požarevac, Niš, Jagodina, Užice, Subotica i Kragujevac. Pobednik sa tog turnira će se plasirati u završnicu, čije finale je zakazano za 19. april.

    Rezultati turnira u Zrenjaninu – kvalifikacije: Direkcija za izgradnju grada – Veterani Drvara Ljiljak 5:0, JKP Vodovod i kanalizacija – Gradska uprava 5:0, Fudbalske sudije Zrenjanina – Policijska uprava Zrenjanin 4:0. Finalne utakmice: JKP Vodovod i kanalizacija – Fudbalske sudije Zrenjanina 4:1, Direkcija za uređenje grada . Fudbalske sudije Zrenjanina 4:1, JKP Vodovod i kanalizacija – Direkcija za uređenje grada 6:1.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport