• MEMORIJAL „IGRAJMO ZA 16“: Dalje idu studenti i srednjoškolci (Foto)

    U polufinalu memorijalnog turnira u malom fudbalu „Igrajmo za 16“ u Zrenjaninu, u sredu, 27. marta, od 9.30 časova, u Kristalnoj dvorani, igraće JKP „Čistoća i zelenilo“ i Ekonomsko – trgovinska škola „Jovan Trajković“, odnosno Vojvoda Stepa i Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“.   Svoje prvo učešće na turniru u Zrenjaninu ekipa Saveza za školski sport […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MEMORIJAL „IGRAJMO ZA 16“: Dalje idu studenti i srednjoškolci (Foto)

    U polufinalu memorijalnog turnira u malom fudbalu „Igrajmo za 16“ u Zrenjaninu, u sredu, 27. marta, od 9.30 časova, u Kristalnoj dvorani, igraće JKP „Čistoća i zelenilo“ i Ekonomsko – trgovinska škola „Jovan Trajković“, odnosno Vojvoda Stepa i Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“.

     

    Svoje prvo učešće na turniru u Zrenjaninu ekipa Saveza za školski sport i olimpijsko vaspitanje Zrenjanina, koju su činili đaci i profesori fizičkog vaspitanja, nije uspela da kruniše pobedom. Poraženi su sa 3:2 od ekipe JKP „Čistoća i zelenilo“, koja je prethodnih godina dva puta bila najbolja na takmičenju u Kristalnoj dvorani. Milivoj Markov, Aleksandar Tomin i Vanja Drndarević bili su strelci za „Čistoću“, a Srđan Ignjatov i Predrag Manojlović za ekipu Saveza za školski sport.

     

    Drugi debitant na turniru, ekipa Ekonomsko – trgovinske škole „Jovan Trajković“ iz Zrenjanina, bila je na ivici poraza od Gradske uprave, koja nije iskoristila penal. U finišu meča im je sudija poništio i gol, jer je smatrao da je lopta na putu ka mreži pogodila igrača u ruku. Zahvaljujući jednom dobrom potezu Damjana Mojsina, srednjoškolci su se plasirali u polufinale.

     

    memorijal igrajmo za 16
    Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“

     

    Studenti savladali ranijeg prvaka turnira

     

    Studenti Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ iz Zrenjanina su savladali ranijeg prvaka ovog turnira ekipu JKP „Vodovod i kanalizacija“ sa 2:0. Dvostruki strelac je bio Kristijan Todorović. Sve je moglo biti i drugačije da je Marko Srdić iz ekipe „Vodovoda“ iskoristio penal.

     

    Ekipa iz sela Vojvoda Stepa u prvom kolu je savladala ekipu Vatrogasno spasilačke brigade sa 3:2. Dvostruki strelac za Stepčane bio je Risto Klać, a gol je dao i Dragan Popović. Za vatrogasce strelci su bili Ivan Palangetić i Dušan Milunov.

     

    Ove godine se memorijal „Igrajmo za 16“ u Zrenjaninu igra sedmi put. Nastupa osam ekipa sa ukupno 72 fudbalera. Finale je zakazano za petak, 29. mart.

     

    Pobednik turnira u Zrenjaninu će nastaviti takmičenje u grupi „Gradovi“ u Beogradu, gde će im prvi protivnik biti ekipa iz Bora. Termin će biti naknadno određen.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin