• MELENCI U ZNAKU SPORTA I EDUKACIJE

    U karavanu učestvovalo 450 dece

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    MELENCI – Više od 450 učenika Osnovne škole „Boško Vrebalov“ u Melencima bilo je uključeno u različite aktivnosti i sadržaje na manifestaciji „Sportsko – edukativni karavan po naseljenim mestima“.

    sportski-savez

    Karavan je organizovan u okviru programskih aktivnosti zrenjaninskog Sportskog saveza, uz saradnju stručnih službi.

    – Bili su uključeni i volonteri Crvenog krsta, naš poznati sportista stonoteniser Ilija Majstorović, kao i predstavnici Saveza za školski sport grada Zrenjanina. Niži školski razredi učestvovali su u zabavnim poligonima, a viši razredi imali su priliku da se druže našim poznatim stonoteniserom, dok su sedmaci i osmaci prisustvovali veoma zanimljivom predavanju volontera Crvenog krsta o pružanju prve pomoći – kaže sekretar zrenjaninskog Sportskog saveza Simo Salapura.

    sportski-savez

    On podseća da su u okviru ove akcije svi melenački predškolci imali besplatno petodnevno druženje na gradskom bazenu, koje je finansirala lokalna samouprava.

    U razgovorima sa predstavnicima mesne zajednice i sportskih organizacija saslušana su mišljenja, iskustva i problemi sa kojima se susreću. U okviru karavana svim osnovnoškolcima uručeni su skromni pokloni, a u mesnoj zajednici Melenci za sportskog radnika – entuzijastu proglašen je Lazar Marjanski, višedecenijski sportski radnik.

    sportski-savez

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport