Sport

MELENCI U ZNAKU SPORTA I EDUKACIJE

MELENCI – Više od 450 učenika Osnovne škole „Boško Vrebalov“ u Melencima bilo je uključeno u različite aktivnosti i sadržaje na manifestaciji „Sportsko – edukativni karavan po naseljenim mestima“.

sportski-savez

Karavan je organizovan u okviru programskih aktivnosti zrenjaninskog Sportskog saveza, uz saradnju stručnih službi.

– Bili su uključeni i volonteri Crvenog krsta, naš poznati sportista stonoteniser Ilija Majstorović, kao i predstavnici Saveza za školski sport grada Zrenjanina. Niži školski razredi učestvovali su u zabavnim poligonima, a viši razredi imali su priliku da se druže našim poznatim stonoteniserom, dok su sedmaci i osmaci prisustvovali veoma zanimljivom predavanju volontera Crvenog krsta o pružanju prve pomoći – kaže sekretar zrenjaninskog Sportskog saveza Simo Salapura.

sportski-savez

On podseća da su u okviru ove akcije svi melenački predškolci imali besplatno petodnevno druženje na gradskom bazenu, koje je finansirala lokalna samouprava.

U razgovorima sa predstavnicima mesne zajednice i sportskih organizacija saslušana su mišljenja, iskustva i problemi sa kojima se susreću. U okviru karavana svim osnovnoškolcima uručeni su skromni pokloni, a u mesnoj zajednici Melenci za sportskog radnika – entuzijastu proglašen je Lazar Marjanski, višedecenijski sportski radnik.

sportski-savez

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz