Sport YSLAJDER

MEDALJA ZA AJETIJA U GIREVOYU

NOVI SAD – Proteklog vikenda Novi Sad bio je domaćin takmičenja u Girevoy sportu. Sportsko udruženje Girivek Novi Sad organizovao je takmičenje Serbia Open u Girevoy Sportu,na kom su učešće uzeli takmičari iz Rusije,Hrvatske,Mađarske,Bugarske, Slovenije i domaćina Srbije.

 

 

Takmičenje se održalo u disciplinama biathlon,long cycle,snech i štafetno za muškarce i žene.

 

Zrenjanin je predstavljao Ajredin Ajeti koji se takmičio u disciplini biathlon 2x16kg do 80kg,i osvojio bronzanu medalju.

 

– U disciplini biathlon radi se jerk 10min 2x16kg, nakon toga  snech 10min 1x16kg s tim što teg ne sme da dodirne platform. Ako se spusti girija,takmičenje je za vas završeno i upisuje se trenutni rezultat koji ste do tad postigli, kaže Ajeti.

 

ajredina
Ajredin Ajeti

 

Ajredin je ostvario u discipline jerk 2x16kg, 70 izbačaja i u disciplini snech 169 izbačaja.Ovim sportom se bavi dve godine,i ovo mu je prva medalja iz sporta koji je kod nas nov.

 

– Veliku zahvalnost dugujem Fitness centru Stefani i ljudima koji su mi omogućili njihovu teretanu da se što bolje spremim.U narednom periodu očekuje me takmičenje u ovom sportu u Mađarskoj, Hrvatskoj i Sloveniji. Plan mi je da odem na ta takmičenja i popravim svoj rezultat, naglašava Ajredin.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM