• MEDALJA ZA AJETIJA U GIREVOYU

    NOVI SAD – Proteklog vikenda Novi Sad bio je domaćin takmičenja u Girevoy sportu. Sportsko udruženje Girivek Novi Sad organizovao je takmičenje Serbia Open u Girevoy Sportu,na kom su učešće uzeli takmičari iz Rusije,Hrvatske,Mađarske,Bugarske, Slovenije i domaćina Srbije.     Takmičenje se održalo u disciplinama biathlon,long cycle,snech i štafetno za muškarce i žene.   Zrenjanin […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MEDALJA ZA AJETIJA U GIREVOYU

    NOVI SAD – Proteklog vikenda Novi Sad bio je domaćin takmičenja u Girevoy sportu. Sportsko udruženje Girivek Novi Sad organizovao je takmičenje Serbia Open u Girevoy Sportu,na kom su učešće uzeli takmičari iz Rusije,Hrvatske,Mađarske,Bugarske, Slovenije i domaćina Srbije.

     

     

    Takmičenje se održalo u disciplinama biathlon,long cycle,snech i štafetno za muškarce i žene.

     

    Zrenjanin je predstavljao Ajredin Ajeti koji se takmičio u disciplini biathlon 2x16kg do 80kg,i osvojio bronzanu medalju.

     

    – U disciplini biathlon radi se jerk 10min 2x16kg, nakon toga  snech 10min 1x16kg s tim što teg ne sme da dodirne platform. Ako se spusti girija,takmičenje je za vas završeno i upisuje se trenutni rezultat koji ste do tad postigli, kaže Ajeti.

     

    ajredina
    Ajredin Ajeti

     

    Ajredin je ostvario u discipline jerk 2x16kg, 70 izbačaja i u disciplini snech 169 izbačaja.Ovim sportom se bavi dve godine,i ovo mu je prva medalja iz sporta koji je kod nas nov.

     

    – Veliku zahvalnost dugujem Fitness centru Stefani i ljudima koji su mi omogućili njihovu teretanu da se što bolje spremim.U narednom periodu očekuje me takmičenje u ovom sportu u Mađarskoj, Hrvatskoj i Sloveniji. Plan mi je da odem na ta takmičenja i popravim svoj rezultat, naglašava Ajredin.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport