• Medalja izmakla za dlaku, za bronzu falio svega 0,1 bod!

    Na parakarate prvenstvu, koje je održano minulog vikenda u Novom Sadu, u okviru 53. Evropskog seniorskog šampionata, u redovima reprezentacije Srbije nastupio je i član Karate kluba Zrenjanin, parakaratista Radovan Grujić, kome je za 0,1 bod izmakla bronzana medalja.   U veoma kvalitetnoj konkurenciji, Radovan je imao odličan nastup koji je od strane sudija ocenjen […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Medalja izmakla za dlaku, za bronzu falio svega 0,1 bod!

    Na parakarate prvenstvu, koje je održano minulog vikenda u Novom Sadu, u okviru 53. Evropskog seniorskog šampionata, u redovima reprezentacije Srbije nastupio je i član Karate kluba Zrenjanin, parakaratista Radovan Grujić, kome je za 0,1 bod izmakla bronzana medalja.

     

    U veoma kvalitetnoj konkurenciji, Radovan je imao odličan nastup koji je od strane sudija ocenjen ukupnim zbirom 38.1, dok je za prolazak u dalji tok takmicenja, to jest u borbu za bronzanu medalju, neophodno bilo 38.2 poena.

     

    S ovim rezultatom, Radovan je na svom debiju zauzeo peto mesto u Evropi. Na ovom takmičenju Radovana je pratio trener Srđan Lagundžija.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport