• MD ZRENJANIN ZAUSTAVIO LIDERA (FOTO)

    Naše odbojkašice se učvrstile na petom mestu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ODBOJKA: MD Zrenjanin – TENT 3:2 (25:22, 25:14, 16:25, 17:25, 15:12)

    „Kristalna dvorana“ u Zrenjaninu. Gledalaca: 300. Sudije: Dejan Rogić i Stanislava Simić. Trajanje meča: 110 minuta.

    odbojka_md_zrenjanin

    MD ZRENJANIN: Radanović 10, Koprivica 1, Sekulić 25, Marković 7, Popović (libero), Stojković 7, Pilipović 16, Mičeta, Martinović, Anđelić (libero), Knežević 8, Šujica. Trener: Dejan Desnica.

    TENT: Pilipović, Mitrović 19, Ćeranić 5, Đurić (libero), Vukomanović (libero), Sretović, Roganović 3, Gajić 6, Mlađenović 18, Kaličanin 16, Veljović. Trener: Marijana Boričić.

    odbojka_md_zrenjanin

    MD Zrenjanin je napravio iznenađenje i slavio pobedu protiv lidera TENT-a posle pet setova i 110 minuta igre. Domaće su se ovim trijumfom učvrstile na petoj poziciji, dok je Obrenovčankama ostalo da čekaju ishod meča Dinamo – Vizura.

    U prva dva seta Zrenjaninke su bile odlične, iskoristile su sve slabosti lidera, pre svega izostanak kapitena Jelene Stanimirović, kao i juniorske reprezentativke Sare Vučićević.

    Ipak, od trećeg perioda Obrenovčanke su bile daleko bolje, ubedljivo su dobile naredna dva seta i stigle do izjednačenja. Velika borba vodila se u taj-breku.

    Činilo se da će TENT ipak zabeležiti trijumf, poveo je sa 5:1, vodio sve do 10:9, ali je tada usledio preokret. MD Zrenjanin je poveo sa 12:11, a potom odigrao sjajnu završnicu i ubeležio veliki trijumf – 15:12.

    odbojka_md_zrenjanin

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport