• MD Zrenjanin stabilan superligaš

    Najavljuju treneri odbojkaškog kluba

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić upriličio je danas prijem u Gradskoj kući za članice Ženskog odbojkaškog kluba MD Zrenjanin, koje su odličnim rezultatima ostvarenim na terenu uspele da se plasiraju u Super ligu Srbije.

    Janjić je poručio da se Zrenjaninci mogu pohvaliti da imaju novog superligaša i podsetio da je ovo grad sportova. Ali, i podvukao da se nada da će uskoro postati grad vrhunskog sporta.

    Zahvaljujući se na prijemu, trener ŽOK MD Zrenjanin Dejan Desnica je u kratkom govoru rekao da odbojkašice i njihovi treneri više „pričaju na terenu“, nego van njega, dodajući da bez podrške grada ne bi uspeli u svemu ovome.

    – Pokušaćemo da stvorimo jednog stabilnog superligaša. Kao novajlije u vrhunskoj ligi, moraćemo puno da radimo i da treniramo – istakao je Desnica i primetio da je MD Zrenjanin, po starosnoj strukturi igračica, jedna od mlađih ekipa u Super ligi, koja ima perspektivu.

    Kapitenka ekipe Vanja Radanović je gradonačelniku poklonila loptu sa potpisima njenih klupskih drugarica, napominjući da su verovale jedna u drugu i da im je plasman u elitno društvo jedan od najslađih uspeha.

    Današnjem prijemu u Gradskoj kući, osim Janjića, prisustvovali su i pomoćnik gradonačelnika David Dimkić, zamenik predsednika Skupštine grada Ljubomir Stanisavljev, članica Gradskog veća zadužena za sport Zlatana Ankić, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina Simo Salapura i predsednik kluba MD Zrenjanin Goran Kravarušić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport