• MARINA TREĆA NA BALKANSKOM ŠAMPIONATU

    Takmičarka karate kluba Zrenjanin i reprezentativka Srbije Marina  Oro osvojila je bronzanu medalju na Balkanskom    šampionatu za  decu u karateu, koji je održan u Istambulu. Marina se takmičila u  konkurenciji nada 2005. do 35 kilograma.  Ovo je druga uzastopna medalja sa Balkanskih    šampionata za Marinu Oro. U prvom kolu Marina je pobedila takmičarku […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MARINA TREĆA NA BALKANSKOM ŠAMPIONATU
    marina oro
    Marina Oro

    Takmičarka karate kluba Zrenjanin i reprezentativka Srbije Marina  Oro osvojila je bronzanu medalju na Balkanskom    šampionatu za  decu u karateu, koji je održan u Istambulu. Marina se takmičila u  konkurenciji nada 2005. do 35 kilograma.

     Ovo je druga uzastopna medalja sa Balkanskih    šampionata za Marinu Oro.

    U prvom kolu Marina je pobedila takmičarku iz Makedonije  rezultatom 2:1, u drugom kolu rivalku iz Turske rezultatom  7:0 a u  polufinalu je izgubila od takmičarke iz Turske u meču  bez poena na  sudijsko preglašavanje. U meču za bronzu,  Marina je ubedljivo  pobedila takmičarku iz Srbije, rezultatom  3:0.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport