• Marina Đekić vicešampion sveta

    Marina Đekić, takmičarka KSS Internacional iz Zrenjanina osvojila je vicešampionsku titulu na svetskom prvenstvu koje je održano u italijanskom gradu Lido de Jesolo.   Do ovog velikog uspeha, Marina je stigla nakon pobeda nad protivnicama iz Slovačke i Poljske. U finalu je izgubila od Francuskinje, aktuelne svetske prvakinje u tajlandskom boksu , rezultatom 2:1, i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Marina Đekić vicešampion sveta

    Marina Đekić, takmičarka KSS Internacional iz Zrenjanina osvojila je vicešampionsku titulu na svetskom prvenstvu koje je održano u italijanskom gradu Lido de Jesolo.

     

    Do ovog velikog uspeha, Marina je stigla nakon pobeda nad protivnicama iz Slovačke i Poljske. U finalu je izgubila od Francuskinje, aktuelne svetske prvakinje u tajlandskom boksu , rezultatom 2:1, i to sudijskom odlukom.

    Marina Đekić

    Marina je za sada jedini osvajač medalja sa svetskih prvenstava u kik boksu u istoriji ovog sporta u Zrenjaninu. Uz ovu srebrnu, ona je osvojila i bronzu pre dve godine u Irskoj, te uz dva evropska zlata spada među najbolje juniore, ne samo Zrenjanina već i Srbije.
    Ovim prvenstvom Marina je završila juniorsku karijeru i već sada se nalazi na Vlasini sa seniorskom reprezentacijom u sklopu priprema za prvenstvo Europe u oktobru u Bratislavi.

     

    Među 2300 takmičara iz 65 zemalja za reprezentaciju Srbije,osim kapitena Marine Đekić, nastupili su i Zrenjaninci Bogdan Drašković i Marko Rađenović.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport