• Marina Đekić osvojila bronzu na prvenstvu Evrope u kik boksu

    Još jedan u nizu fantastičnih sportskih rezultata sa međunarodne scene za zrenjaninske sportiste stiže nam iz slovačke prestonice Bratislave, gde je od 13. do 21. oktobra održano prvenstvo Evrope u kik boksu za seniore i seniorke.   Među šesnaestoro reprezentativaca Srbije, koji su se u svojim kategorijama okitili odličjima, našla se i naša Zrenjaninka Marina […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Marina Đekić osvojila bronzu na prvenstvu Evrope u kik boksu

    Još jedan u nizu fantastičnih sportskih rezultata sa međunarodne scene za zrenjaninske sportiste stiže nam iz slovačke prestonice Bratislave, gde je od 13. do 21. oktobra održano prvenstvo Evrope u kik boksu za seniore i seniorke.

     

    Među šesnaestoro reprezentativaca Srbije, koji su se u svojim kategorijama okitili odličjima, našla se i naša Zrenjaninka Marina Đekić, članica KBS Internacional, osvojivši treće mesto i bronzanu medalju u kategoriji do 52kg.

     

    Treba napomenuti da se ova devetnaestogodišnjakinja pre samo mesec dana okitila titulom juniorskog vicešampiona sveta, tako da je medalja osvojena u Bratislavi pravi pokazatelj da je pred Marinom zaista svetla budućnost.

     

    Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport