• MALIŠANI SE TAKMIČILI I DRUŽILI

    ZRENJANIN – Atletsko takmičenje za najmlađe, u organizaciji Škole sporta LONG JUMP – IVANA ŠPANOVIĆ, koje je u subotu održano u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, ove godine je imalo međunarodni karakter.     Pored mnogobrojnih atletskih klubova i školica sporta iz Srbije, učešće na ovogodišnjem takmičenju uzela su i deca iz Univerzalne škole sporta JUMP iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MALIŠANI SE TAKMIČILI I DRUŽILI

    ZRENJANIN – Atletsko takmičenje za najmlađe, u organizaciji Škole sporta LONG JUMP – IVANA ŠPANOVIĆ, koje je u subotu održano u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, ove godine je imalo međunarodni karakter.

     

    atletika
    Foto : Zoran Bogaroški

     

    Pored mnogobrojnih atletskih klubova i školica sporta iz Srbije, učešće na ovogodišnjem takmičenju uzela su i deca iz Univerzalne škole sporta JUMP iz Herceg Novog, iz Crne Gore.

     

    atletika
    Foto : Zoran Bogaroški

     

    Iako je bilo najavljeno, a deca su je željno isčekivala, na otvaranjuse ipak nije pojavila evropska šampionka u skoku u dalj Ivana Španović. Ovogodišnje takmičenje, otvorio je Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina. Sa željom da najbolji pobede i da takmičenje protekne u sportskom duhu, gostima je poželeo dobrodošlicu u naš grad.

     

    atletika
    Foto : Zoran Bogaroški

     

    Poligon spretnosti i trke na 30 metara bile su osnovne discipline u kojima su se takmičili ovogodišnji učesnici, a najbolji su nagrađeni medaljama i diplomama.

     

    Tekst I foto Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport