• Mališani će moći da treniraju besplatno pod vođstvom trenerskog tima iz Beograda

    Bivši kapiten reprezentacije Srbije i proslavljeni fudbaler Crvene zvezde, Lacija i Intera Dejan Stanković pokrenuo je ovog leta svoj fudbalski kamp – Deki5.   Na planinskoj lepotici, Zlatiboru, preko 500 dečaka uzrasta od 10 do 15 godina, treniralo je pod budnim okom stručnjaka i imalo je priliku da se druži sa brojnim poznatim domaćim i stranim […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mališani će moći da treniraju besplatno pod vođstvom trenerskog tima iz Beograda

    Bivši kapiten reprezentacije Srbije i proslavljeni fudbaler Crvene zvezde, Lacija i Intera Dejan Stanković pokrenuo je ovog leta svoj fudbalski kamp – Deki5.

     

    Na planinskoj lepotici, Zlatiboru, preko 500 dečaka uzrasta od 10 do 15 godina, treniralo je pod budnim okom stručnjaka i imalo je priliku da se druži sa brojnim poznatim domaćim i stranim sportskim asovima, poput bivših fudbalera Siniše Mihajlovića, Marka Pantelića, Kristijana Kivua, Marka Materacija, tekvondo šampionke Milice Mandić.

     

    Kroz vredan rad i igru mališani su sticali dragocena sportska znanja i veštine, kao i životna iskustva. Kamp će biti tradicionalan i već je najavljeno njegovo održavanja na Zlatiboru i naredne godine u još većem obimu.

     

    Posebno je važno istaći da je kamp Deki5 imao i humanitarni karakter jer je ugostio decu iz Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele do raka – NURDOR, a podržao je i rad humanitarne organizacije „Zajedno za život“ Jovana Simića.

     

    U subotu, 13. oktobra, od 13 do 17 časova, kamp Deki5 stiže u Zrenjanin, u Aviv Park, gde će svi zainteresovani mališani moći da treniraju besplatno pod vođstvom trenerskog tima iz Beograda. Podeljeni u četiri grupe, svi polaznici ovog mini kampa dobiće poklone a prijave se vrše na telefon 023/521 330.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport