• Majstorović: Neću dozvoliti šikaniranje igrača!

    Upozorava predsednik STK Banat

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Umesto derbija i odmeravanja snaga za stonoteniskim stolom, subotnji meč u Beogradu između domaćina Crvene zvezde i ekipe zrenjaninskog Banata, u 17. kolu Super lige stonotenisera, završen je za arbitražnim stolom.

    Dmitar Majstorović
    Dmitar Majstorović

    Duel nije ni odigran, zbog sporenja oko loptica sa kojima je trebalo da se igra. Epilog je taj da je meč, odlukom rukovodioca takmičenja Dušana Jovičića, registrovan 4:0 za Crvenu zvezdu, dok je Banat kažnjen sa 6.000 dinara, i oduzimanjem jednog boda. U STK Banatu ogorčeni su ovakvim raspletom.

    – Meč koji je trebalo da se odigra u Beogradu između Crvene zvezde i Banata nije odigran zbog hira pojedinih igrača i rukovodstva beogradskog kluba. Oni su jednostavno insistirali da se igra sa novom, plastičnom lopticom, koja je uvedena u aktuelnoj sezoni u Evropi. Međutim, Izvršni odbor Stonoteniskog saveza Srbije odlučio je da se ova sezona igra sa celuloidnom lopticom, i mi smo insistirali na primeni pravila. Aleksandar Karakašević je izvadio loptice iz torbe i tražio da igramo sa njima, uz obrazloženje da on ide na svetsko prvenstvo i da mu treba trening, što smo mi opravdano odbili. Žalićemo se i na ovakvu odluku rukovodioca takmičenja – najavljuje Dmitar Majstorović, predsednik STK Banat.

    On dodaje da su prvenstvo države, svi zvanični turniri i 16. kolo Super lige odigrani celuloidnom lopticom, i da je krajnje neobično da neko odjednom insistira na promeni.

    – Uostalom, samo dva dana kasnije Crvena zvezda je igrala meč sa Panonijom, bez ikakvog pominjanja plastičnih loptica. To je belodani dokaz da su se oni u stvari uplašili duela sa nama – tvrdi Majstorović, koji kaže da neće ni ubuduće dozvoliti da neko šikanira igrače njegovog kluba.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport