• LUDI VIKEND: PLIVAČI PROLETERA SA ČETIRI TAKMIČENJA ODNELI 37 MEDALJA!

    ZRENJANIN – Plivači zrenjaninskog Proletera proteklih dana nastupili su na četiri takmičenja, na kojima su osvojili ukupno 37 medalja!     11. APRIL GRAND PRIX U organizaciji Plivačkog kluba „11. april“, u Beogradu su proteklog vikenda održana tri takmičenja, od kojih je jedno Grand prix „11. april“, na kojem je najbolji takmičar bio Ivan Lenđer, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    LUDI VIKEND: PLIVAČI PROLETERA SA ČETIRI TAKMIČENJA ODNELI 37 MEDALJA!

    ZRENJANIN – Plivači zrenjaninskog Proletera proteklih dana nastupili su na četiri takmičenja, na kojima su osvojili ukupno 37 medalja!

     

    Ivan Lenđer

     

    11. APRIL GRAND PRIX

    U organizaciji Plivačkog kluba „11. april“, u Beogradu su proteklog vikenda održana tri takmičenja, od kojih je jedno Grand prix „11. april“, na kojem je najbolji takmičar bio Ivan Lenđer, a nastupili su i reprezentativci Srbije Nikola Aćin i Marko Vujin. Za mlađe takmičare održano je takmičenje „Plivko“, na kojem su plivači „Proletera“ osvojili 17 medalja i Masters za veterane, gde su osvojene 4 medalje. Treneri su bili Pejinović i Radišić.

     

    Nikola Aćin

     

    Rezultati:

     

    11. APRIL GRAND PRIX

     

    Medalje su osvojili: Ivan Lenđer, zlato na 100 delfin, 50 delfin, 100 kraul; Nikola Aćin zlato na 50 leđno i srebro na 50 kraul, Marko Vujin srebro na 50 metara kraul i bronzu na 200 metara kraul.

     

    PLIVKO 2017.

     

    Zlatne medalje osvojili su Vuk Šuvački, Dino Doroslovački, Dimitrije Petrović i Lara Lilić.

     

    Srebrne medalje osvojili su Ognjen Kovačević, Vuk Šuvački, Lena Stoiljkovski – dve i Višnja Burnjaković.

     

    Bronzane medalje osvojili su Dino Doroslovački, Milan Milošev, Ognjen Kovačević, Lena Stoiljkovski – dve, Lara Lilić, Lana Đaković, kao i štafeta 4×50 mešovito, 12 godina i mlađi.

     

    MASTERS 11. APRIL

     

    Medalje su osvojili Dragan Mirkov  – dva zlata, Aleksandar Stanojević – zlato i Vladimir Filipaš – srebro.

     

    USKRŠNJI MITING 2017.

     

    Marija Cabadaj

     

    U Novom Sadu, na bazenu Klisa, za vikend je održan međunarodni plivački Uskršnji miting na kojem je učestvovalo 250 takmičara iz Slovenije, Mađarske i Srbije. „Proleter“ je učestvovao sa 31 takmičarem koji su osvojili 9 medalja. Treneri ekipe su bili Dejan Pejinović i Vanja Jonjev.

     

    Viktorija Trankulov i Sara Vojnov

     

    Zlatne medalje osvojili su Justin Cvetkov i Viktorija Trankulov, srebrne Justin Cvetkov, Dunja Eremić i Sara Vojnov, a bronzane Aleksandar Dimitrijević – dve , Marija Cabadaj i Nađa Travar.

     

    Dunja Eremić i Nađa Travar

     

    Justin Cvetkov

     

    Aleksandar Dimitrijević

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport