Sport

“LUDA DRUŽINA” TRENIRALA ŽIVCE DOMAĆIM NAVIJAČIMA

Foto: Zoran Bogaroški

KMF SAS (Zrenjanin) – Srpska (Beograd) 4:3

 

Ponovo je “Luda družina” trenirala živce zrenjaninskoj publici. U okviru 4. kola Druge Futsal lige Srbije, u Kristalnoj dvorani je u ponedeljak, 23. oktobra, odigrana utakmica između SAS-a i Srpske iz Beograda.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

Prvo poluvreme je proticalo po planovima Milivoja Batinice, šefa stručnog štaba zrenjaninskog SAS-a. Dva gola postignuta, što bi se reklo “na vreme”, i potpuna kontrola utakmice. Međutim, nekoliko sekundi pred kraj poluvremena, ekipa Srpske postiže gol, i na odmor se odlazi rezultatom 2:1.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

I prvih 10 minuta drugog poluvremena protiče u potpunoj dominaciji “Lude družine”, postižu se još dva pogotka, kontroliše se utakmica… Međutim, nakon toga sledi pad u igri domaće ekipe, dve neshvatljive greške omogućuju gostima iz Beograda da se približe na samo gol zaostatka. Ulazi se u neizvesnu završnicu. Beograđani napadaju, ekipa SAS-a pokušava da zatrese mrežu gostiju iz kontri… Poslednja dva minuta, gosti kreću na sve ili ništa, izvode golmana iz igre i napadaju sa pet igrača u polju. Međutim, i pored silovitih napada, rezultat se nije menjao, a nakon poslednje sudijske sirene, na semaforu je stajalo 4:3 u korist Zrenjaninaca.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

-Celo prvo poluvreme smo igrali mirno, 2:0, i u zadnjim sekundama Delić greši, primamo gol, unosi se nervoza u svlačionici. Drugo poluvreme 4:1, opet slede banalne greške, pa 4:3. Srećom, utakmica je završena tim rezultatom, osvojili smo velika tri boda. Sada idemo u Rumu, ekipi Vikinga. Kada bismo i tu utakmicu pobedili, tada bismo ušli u mirnu luku igre, gde ne bismo strepili za opstanak, jer znamo da četiri ekipe ispadaju – rekao je Milivoj Batinica ekskluzivno za portal zrenjaninski.com nakon utakmice.

 

Tekst i foto: Zoran Bogaroški

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

Foto: Zoran Bogaroški
Podeli članak
sinovoz
FAM