• „LUDA DRUŽINA“ TRENIRALA ŽIVCE DOMAĆIM NAVIJAČIMA

    KMF SAS (Zrenjanin) – Srpska (Beograd) 4:3   Ponovo je „Luda družina“ trenirala živce zrenjaninskoj publici. U okviru 4. kola Druge Futsal lige Srbije, u Kristalnoj dvorani je u ponedeljak, 23. oktobra, odigrana utakmica između SAS-a i Srpske iz Beograda.     Prvo poluvreme je proticalo po planovima Milivoja Batinice, šefa stručnog štaba zrenjaninskog SAS-a. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „LUDA DRUŽINA“ TRENIRALA ŽIVCE DOMAĆIM NAVIJAČIMA

    KMF SAS (Zrenjanin) – Srpska (Beograd) 4:3

     

    Ponovo je „Luda družina“ trenirala živce zrenjaninskoj publici. U okviru 4. kola Druge Futsal lige Srbije, u Kristalnoj dvorani je u ponedeljak, 23. oktobra, odigrana utakmica između SAS-a i Srpske iz Beograda.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Prvo poluvreme je proticalo po planovima Milivoja Batinice, šefa stručnog štaba zrenjaninskog SAS-a. Dva gola postignuta, što bi se reklo „na vreme“, i potpuna kontrola utakmice. Međutim, nekoliko sekundi pred kraj poluvremena, ekipa Srpske postiže gol, i na odmor se odlazi rezultatom 2:1.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    I prvih 10 minuta drugog poluvremena protiče u potpunoj dominaciji „Lude družine“, postižu se još dva pogotka, kontroliše se utakmica… Međutim, nakon toga sledi pad u igri domaće ekipe, dve neshvatljive greške omogućuju gostima iz Beograda da se približe na samo gol zaostatka. Ulazi se u neizvesnu završnicu. Beograđani napadaju, ekipa SAS-a pokušava da zatrese mrežu gostiju iz kontri… Poslednja dva minuta, gosti kreću na sve ili ništa, izvode golmana iz igre i napadaju sa pet igrača u polju. Međutim, i pored silovitih napada, rezultat se nije menjao, a nakon poslednje sudijske sirene, na semaforu je stajalo 4:3 u korist Zrenjaninaca.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    -Celo prvo poluvreme smo igrali mirno, 2:0, i u zadnjim sekundama Delić greši, primamo gol, unosi se nervoza u svlačionici. Drugo poluvreme 4:1, opet slede banalne greške, pa 4:3. Srećom, utakmica je završena tim rezultatom, osvojili smo velika tri boda. Sada idemo u Rumu, ekipi Vikinga. Kada bismo i tu utakmicu pobedili, tada bismo ušli u mirnu luku igre, gde ne bismo strepili za opstanak, jer znamo da četiri ekipe ispadaju – rekao je Milivoj Batinica ekskluzivno za portal zrenjaninski.com nakon utakmice.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport