• „Luda družina“ i teoretski obezbedila opstanak u Drugoj futsal ligi Srbije

    Ekonomist (Beograd) – SAS (Zrenjanin) 3:5   „Luda družina“ je i teoretski obezbedila opstanak u Drugoj futsal ligi Srbije, nakon što je u pretposlednjem kolu, na gostovanju u Beogradu, savladala ekipu Ekonomista rezultatom 5:3.     Naime, izabranicima Milivoja Batinice u poslednja dva kola bilo je potrebno da ostvare samo jednu pobedu, što je SAS […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Luda družina“ i teoretski obezbedila opstanak u Drugoj futsal ligi Srbije

    Ekonomist (Beograd) – SAS (Zrenjanin) 3:5

     

    „Luda družina“ je i teoretski obezbedila opstanak u Drugoj futsal ligi Srbije, nakon što je u pretposlednjem kolu, na gostovanju u Beogradu, savladala ekipu Ekonomista rezultatom 5:3.

     

    Drugoj futsal ligi Srbije
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Naime, izabranicima Milivoja Batinice u poslednja dva kola bilo je potrebno da ostvare samo jednu pobedu, što je SAS uspeo da uradi na veoma neugodnom gostovanju protiv ekipe koja se do ovog kola nalazila jedno mesto ispred njih na tabeli. Na taj način, sada sa zabeležena 34 boda, mirno i bez bojazni ulaze u poslednju ovosezonsku utakmicu protiv lidera na tabeli, ekipe Ivanjice.

     

    Ivanjica je i definitivno izborila plasman u Prvu futsal ligu, tako da će obe ekipe rasterećeno ući u poslednje kolo, što će vernoj zrenjaninskoj publici omogućiti pravi užitak u gledanju nadigravanja ove dve ekipe za nedelju dana.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport