• List „Zrenjanin“ proglasio najbolje sportiste

    Po izboru čitalaca ovog nedeljnika

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – U zdanju Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ danas, u 12 časova, svečano su proglašeni najbolji sportisti u izboru lista „Zrenjanin“, kojima su dodeljeni i pehari. Ovo je bio 59. izbor najboljeg sportiste, a deveti put da o tome odlučuju glasovi čitalaca.

    Pobednici na okupu
    Pobednici na okupu

    U konkurenciji sportista pobedio je rvač Proletera Davor Štefanek sa 517 glasova, drugi je plivač Proletera Ivan Lenđer (286 glasova), a na treće mesto plasirao se Stevan Zarić, član Kluba borilačkih sportova Internacional ekometal komerc (273 glasa).

    Kod sportistkinja prva je karatistkinja Zadrugara iz Lazareva Sanja Cvrkota sa 590 glasova, druga je Ivana Popadić Popov, takmičarka Savate kluba Banat (537 glasova), a treća je plivačica Proletera Katarina Simonović (137).

    U kategoriji juniora prvi je Stefan Janjatov, član Savate kluba Banat (607 glasova), drugi je karatista KK Zrenjanin Đorđe Salapura (354 glasova), a treće mesto je osvojio plivač Proletera Leonard Poša (184 glasa).

    U konkurenciji juniorki pobedila je Anita Sakal, džudistkinja Proletera (394), druga je karatistkinja lazarevačkog Zadrugara Marina Radičević (288 glasova), a treća rukometašica Proletera Mila Čaušević (228 glasova).

    Među muškim ekipama najuspešniji je Rvački klub Proleter sa 398 glasova, drugi je Plivački klub Proleter koji je dobio 362 glasa, a treći je Džudo i sambo klub Proleter sa 357 glasova. Kod ženskih timova pobednik je OK MD Zrenjanin sa 325 glasova, drugo mesto pripalo je ŽRK Proleter (262 glasa), a trećeplasirani je Plivački klub Proleter sa 237 glasova.

    U kategoriji trenera prvi je Slobodan Popov iz Savate kluba Banat sa 558 glasova, drugi je Vladimir Ilić, trener KK Zrenjanin sa 200 glasova, a treći je Bojan Cvejić iz Džudo i sambo kluba Proleter sa 153 glasa.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport