• LENĐER NASTAVLjA PRIPREME U DUBAIJU

    Naš proslavljeni plivač sastao se sa gradonačelnikom Čedomirom Janjićem

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENjANIN – Sva energija jednog od naših naboljih plivača Ivana Lenđera trenutno je usmerena na Evropsko prvenstvo u maju, kako bi postigao A olimpijsku normu za najveću smotru sportista koja će ovog leta biti održana u Rio de Žaneiru, a koja mu je za dlaku izmakla na prošlomesečnom takmičenju u Luksemburgu. Lenđeru je falilo svega 28 stotinki da bi dostigao ovu normu.

    ivan_lendjer

    – To stvarno zvuči malo i jeste malo, ali za mene predstavlja veliki problem. Mora puno toga da se sklopi da bih postigao zadovoljavajući rezultat. Nije više samo u pitanju fizički rad, nego su tu i tehnički detalji, nutricionista, psihološka priprema i drugo – rekao je Lenđer prilikom današnjeg susreta sa gradonačelnikom Zrenjanina Čedomirom Janjićem.

    Lenđer je izrazio očekivanje da će A olimpijsku normu ispuniti sredinom maja na Evropskom prvenstvu, dodajući da su u toku pripreme. Zrenjaninski plivač trenira u Dubaiju, a sparing partner mu je Velimir Stjepanović.

    – Tamo ću biti do Olimpijskih igara i nakon toga se definitivno vraćam nazad. U Dubaiju obavljam pripreme pre svega zbog pedesetometarskog bazena, koji nam je stalno dostupan, ali i zbog sparing partnera koji već ima tri A olimpijske norme. Velja je izuzetan sportista – poručio je Lenđer, dodajući da mu je drago što Srbija već ima tri sigurna plivača na Olimpijskim igrama i da se nada da će taj broj biti i veći.

    ivan_lendjer

    Gradonačelnik Janjić je izrazio zadovoljstvo zbog susreta sa Lenđerom, tokom kojeg ga je jedan od najboljih zrenjaninskih sportista upoznao sa svojim planovima pre i posle Olimpijade.

    – Dogovorili smo se da po povratku prihvati rad u Plivačkom klubu Proleter. On će biti deo ovdašnje ekipe i siguran sam da će dati svoj veliki doprinos radu Proletera – istakao je Janjić.

    Sastanku u Gradskoj kući prisustvovao je i generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina Simo Salapura.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport