• Lavovi su „male mace“ za zrenjaninske rukometaše!

    RK Lavovi (Bačka Palanka) – RK Proleter 19:25 (poluvreme 11:11)   Rukometaši zrenjaninskog Proletera ostvarili su veliku pobedu u derbiju prvenstva, savladavši u Bačkoj Palanci ekipu Lavova, i na taj način su učvrstili lidersku poziciju nakon devet odigranih kola.   Najefikasniji u redovima izabranika Nebojše Jokića bili su Momir Rnić sa deset i Igor Čagalj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Lavovi su „male mace“ za zrenjaninske rukometaše!

    RK Lavovi (Bačka Palanka) – RK Proleter 19:25 (poluvreme 11:11)

     

    Rukometaši zrenjaninskog Proletera ostvarili su veliku pobedu u derbiju prvenstva, savladavši u Bačkoj Palanci ekipu Lavova, i na taj način su učvrstili lidersku poziciju nakon devet odigranih kola.

     

    Najefikasniji u redovima izabranika Nebojše Jokića bili su Momir Rnić sa deset i Igor Čagalj sa osam postignutih pogodaka, dok je veliki dobrinos ovoj važnoj pobedi pružio i kapiten Zrenjaninaca, golman Marko Gaćinović, koji je ujedno proglašen i za igrača utakmice.

     

    U narednom kolu sledi nam nova rukometna poslastica, jer Proleteru na noge dolazi ekipa Vrbas Petrola, takođe jedan od najozbiljnijih pretedenata za plasman u najviši rang takmičenja.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport