• Kumančani su spremni za prvi ligaški meč u novoj sezoni

    Jedan od klubova iz srednjeg Banata sa dugom tradicijom, FK 2. oktobar iz Kumana, spreman je za prvi ligaški meč u novoj sezoni.   Kumanački crveno – plavi u pripremnom periodu odigrali su pet utakmica i imaju polovičan uspeh, a prvi ligaški duel imaće sa Poletom iz Nakova. Da podsetimo, FK 2. oktobar u minuloj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kumančani su spremni za prvi ligaški meč u novoj sezoni

    Jedan od klubova iz srednjeg Banata sa dugom tradicijom, FK 2. oktobar iz Kumana, spreman je za prvi ligaški meč u novoj sezoni.

     

    Kumanački crveno – plavi u pripremnom periodu odigrali su pet utakmica i imaju polovičan uspeh, a prvi ligaški duel imaće sa Poletom iz Nakova. Da podsetimo, FK 2. oktobar u minuloj sezoni izborio se za nadmetanje u višem rangu, dok je Polet ispao iz višeg ranga takmičenja, iz Vojvođanske lige, u kojoj se takmičio dve godine.

     

    Za viši rang i novu sezonu u Kumanu su, pored nekoliko igrača, doveli i novog trenera. Klub će ubuduće voditi Oto Barta, koji je svojevremeno nosio dres Bečeja.

     

    Od novajlija u timu, među kojima, doduše ima i povratnika, tu su Radoslav Letić, Vukašin Stanojević, Arben Tajki, Srđan Prijić, Nikola Ikić i Milovan Grujić. Iz kluba je otišao Jovan Vrebalov, koji karijeru nastavlja u Vojvođanskoj ligi, u dresu Jedinstva iz Novog Bečeja.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport