• Kuglaši Kristala i Banata osvojili zlatne medalje na Kupu Srbije

    Nedelja, 5. jul, u kuglaškom sportu bila je rezervisana za finalno nadmetanje u Kupu Srbije za mlađe uzrasne kategorije.   Na stazama kuglane Banje Junaković kraj Apatina našli su se najbolji pioniri, i mlađi i stariji kadeti iz naše države. Veliki uspeh na ovom takmičenju ostvarilo je i nekoliko Zrenjaninaca, članova oba kluba iz grada […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kuglaši Kristala i Banata osvojili zlatne medalje na Kupu Srbije

    Nedelja, 5. jul, u kuglaškom sportu bila je rezervisana za finalno nadmetanje u Kupu Srbije za mlađe uzrasne kategorije.

     

    Na stazama kuglane Banje Junaković kraj Apatina našli su se najbolji pioniri, i mlađi i stariji kadeti iz naše države. Veliki uspeh na ovom takmičenju ostvarilo je i nekoliko Zrenjaninaca, članova oba kluba iz grada na obalama Begeja.

     

    U konkurenciji mlađih kadeta, Miloš Rajić, član Kuglaškog kluba Kristal, sa ukupno oborena 563 čunja, domogao se zlatne medalje i pehara pobednika Kupa.

     

    Pročitajte još: Zrenjaninci imali zapažen nastup na trci održanoj u Kuli (Foto)

     

    Među pionirima, još jedan član Kuglaškog kluba Kristal uspeo je da se domogne medalje. Uroš Papić je, sa ukupno oborenih 497 čunjeva, osvojio bronzano odličje.

     

    U konkurenciji starijih kadetkinja, Zrenjaninke su se domogle prve dve pozicije. Miona Grujić, članica Kuglaškog kluba Banat, osvojila je prvo mesto i zlatnu medalju sa ukupno oborena 593 čunja. Drugo mesto osvojila je Renata Bodo, članica Kuglaškog kluba Kristal. Ona je do srebrnog odličja stigla oborivši 557 čunjeva.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport