• KRISTALNA DVORANA BILA POPRIŠTE TEKVODNO BORBI (FOTO)

    ZRENJANIN – Zrenjaninska „Kristalna dvorana“ u nedelju, 12. marta, bila je poprište teakwondo borbi, u okviru 7. turnira „Zrenjanin Open“. Učešće su uzela ukupno 592 takmičara u borbama i formama, koji su došli iz 11 država i 57 timova. Dok su trajale borbe razgovarali smo sa Davorom Borodenkom, glavnim sudijom takmičenja. On je rekao:  – […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KRISTALNA DVORANA BILA POPRIŠTE TEKVODNO BORBI (FOTO)

    ZRENJANIN – Zrenjaninska „Kristalna dvorana“ u nedelju, 12. marta, bila je poprište teakwondo borbi, u okviru 7. turnira „Zrenjanin Open“. Učešće su uzela ukupno 592 takmičara u borbama i formama, koji su došli iz 11 država i 57 timova.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Dok su trajale borbe razgovarali smo sa Davorom Borodenkom, glavnim sudijom takmičenja. On je rekao: 

    – Veoma smo zadovoljni sa brojem učesnika na ovom takmičenju koje protiče u najboljem redu. Nemamo nikakvih problema i nema nikakvih ispada. Došlo je mnogo takmičara iz inostranstva. Tu su gosti iz Slovenije, Rumunije, Crne Gore, Makedonije, Grčke, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Albanije i Avganistana. Naravno, i oko 350 takmičara iz domaćih klubova.

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport