• Kristal osvojio sedmo mesto na Svetskom kupu u kuglanju

    Kuglašice zrenjaninskog Kristala osvojile su sedmo mesto na Svetskom kupu u kuglanju, koji je prošle nedelje održan u Zaprešiću. U konkurenciji je bilo 14 klubova – šampiona svojih nacionalnih prvenstava.   – Veoma smo zadovoljne našom igrom i plasmanom. Ostvarile smo ekipni rekord i zauzele mesto u zlatnoj sredini, što je realan poredak – kaže […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kristal osvojio sedmo mesto na Svetskom kupu u kuglanju

    Kuglašice zrenjaninskog Kristala osvojile su sedmo mesto na Svetskom kupu u kuglanju, koji je prošle nedelje održan u Zaprešiću. U konkurenciji je bilo 14 klubova – šampiona svojih nacionalnih prvenstava.

     

    – Veoma smo zadovoljne našom igrom i plasmanom. Ostvarile smo ekipni rekord i zauzele mesto u zlatnoj sredini, što je realan poredak – kaže za portal zrenjaninski.com Ana Budai, kuglašica Kristala. – Takmičarski je bilo veoma naporno jer je sistem takav da smo praktično celog dana bile u kuglani. Iskustveno je bilo još značajnije: videle smo kako to izgleda kada se takmiče prave profesionalke, i kako to izgleda takmičiti se sa rivalkama koje dolaze iz zemalja koje imaju dugu i jaku kuglašku tradiciju. S nekim klubovima su dolazili autobusi puni navijača. Naša liga je za nijansu slabija, ali mi smo dale sve od sebe i, na kraju, iza sebe ostavile takve kuglaške sile kakve su Poljska i Slovačka, ističe Budai.

     

    Kuglašice Kristala nastavljaju takmičenje u domaćoj Super ligi s ambicijama da odbrane titulu državnih prvakinja, koja ih je, uostalom, i odvela na Svetski kup.

     

    Kuglašice zrenjaninskog Kristala

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport