• Kraljevčani sa gostovanja u Zrenjaninu odneli bodove (Foto)

    KK Proleter – KK Sloga (Kraljevo) 70:84 (21:19, 18:25, 15:20, 16:20)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera pretrpeli su osmi ovosezonski poraz, pošto je u subotu, 25. januara, pred domaćom publikom, u okviru 15. kola Druge lige Srbije, od njih bila bolja ekipa KK Sloga iz Kraljeva, koja je slavila rezultatom 70:84.     Najefikasniji u domaćoj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kraljevčani sa gostovanja u Zrenjaninu odneli bodove (Foto)

    KK Proleter – KK Sloga (Kraljevo) 70:84 (21:19, 18:25, 15:20, 16:20)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera pretrpeli su osmi ovosezonski poraz, pošto je u subotu, 25. januara, pred domaćom publikom, u okviru 15. kola Druge lige Srbije, od njih bila bolja ekipa KK Sloga iz Kraljeva, koja je slavila rezultatom 70:84.

     

     

    Najefikasniji u domaćoj ekipi bio je Lazar Grbović sa dabl – dabl učinkom, postigavši osamnaest poena i zabeleživši četrnaest skokova. Uz njega, po efikasnosti među zrenjaninskim crveno-belima istakli su se još Petar Beader sa trinaest, kao i Nikola Otović sa jedanaest ubačenih poena. Dvocifreni među izabranicima Stefana Atanackovića bili su još i Simović i Munižaba, koji su zabeležili po deset poena.

     

    Priliku da poprave loš utisak iz ovog meča Zrenjaninci će imati već u narednom kolu, u kojem gostuju u prestonici, poslednjeplasiranom timu na tabeli KK Beovuk 72.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport