Sport

Košarkaški klub Crvena zvezda organizuje javni čas u Aviv Parku

Košarkaški klub Crvena zvezda
Foto: Zoran Bogaroški

Aviv Park Zrenjanin, u saradnji sa Košarkaškim klubom Crvena zvezda mts iz Beograda, organizuje javni čas škole košarke u Zrenjaninu. Termin održavanja je subota, 2. jun, od 16 do 20 časova.

 

I ove godine se Zvezdin letnji karavan, namenjen najmlađima, seli u Zrenjanin. Najmlađim polaznicima, koji se već uveliko prijavljuju, i ovog puta je omogućen rad sa trenerima koji su dokazano najbolji u radu sa decom, ali i osveženja i slatki paket. Škola košarke će biti organizovana u nekoliko školskih časova, a namenjena je deci uzrasta od 6 do 14 godina.

 

Svi zainteresovani dečaci i devojčice, koji žele da se isprobaju na košarkaškom terenu u Aviv Parku Zrenjanin, sa najboljim trenerima KK Crvene zvezda, i da tog dana prođu školu košarke sa njima, mogu se prijaviti svakog dana od 10 do 22 časova, na telefon 023/521-330.

 

 

Najbolja preporuka za rad KK Crvene zvezda jeste broj dece koja su se prošlog leta prijavila za “Zvezdinu radionicu”, “Zvezdina otvorena vrata” i posebno Zvezdin letnji kamp. Najmlađi su i dalje na vrhu piramide prioriteta KK Crvena zvezda mts.

 

Zato, već u subotu, 2. juna, pozivaju svu zainteresovanu decu iz Zrenjanina na košarkaški teren u Aviv Parku i garantuju sjajno košarkaško iskustvo i fenomenalno druženje!

 

“Čekamo vas na terenu uz sjajnu zabavu i druženje sa vrhunskim sportistima”, poručuju iz Aviv Parka Zrenjanin.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM