• Košarkašice zrenjaninskog Proletera „ispreskakale“ Dugu (Foto)

    ŽKK Proleter 023 – KK Duga (Šabac) 74:52 (27:6, 22:11, 17:23, 8:12)   Košarkašice zrenjaninskog Proletera 023 ostvarile su i treću ovosezonsku pobedu u drugoligaškom karavanu, savladavši u nedelju, 4. novembra, pred domaćom publikom, ekipu Duge iz Šapca sa ubedljivih 74:52.   Pobeda je mogla biti i ubedljivija, s obzirom na to da je nakon […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Košarkašice zrenjaninskog Proletera „ispreskakale“ Dugu (Foto)

    ŽKK Proleter 023 – KK Duga (Šabac) 74:52 (27:6, 22:11, 17:23, 8:12)

     

    Košarkašice zrenjaninskog Proletera 023 ostvarile su i treću ovosezonsku pobedu u drugoligaškom karavanu, savladavši u nedelju, 4. novembra, pred domaćom publikom, ekipu Duge iz Šapca sa ubedljivih 74:52.

     

    Pobeda je mogla biti i ubedljivija, s obzirom na to da je nakon prve dve četvrtine prednost crveno-belih iznosila čitavih 32 koša razlike, ali Zrenjaninke su u poslednje dve četvrtine ušle ležernije, smanjile gas, što je omogućilo gošćama iz Šapca da u tom periodu igre postignu duplo više poena nego u prve dve deonice susreta.

     

    U narednom kolu, ekipa Proleter 023 gostovaće u Beogradu ekipi Karaburme.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport