• Košarkašice Proletera zaustavljene u drugom krugu Kupa Srbije

    ŽKK Proleter 023 – ŽKK Radivoj Korać (Beograd) 69:85 (13:19, 29:19, 13:19, 14:28)   Košarkašice zrenjaninskog Proletera zaustavljene su u drugom stepenu Kupa Srbije, pošto su na parketu hale Medison, u utorak, 27. novembra, poražene od ekipe Radivoja Koraća rezultatom 69:85.   Iako su nakon prvog poluvremena bile u vođstvu, izabranice Marka Marinkovića nisu uspele […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Košarkašice Proletera zaustavljene u drugom krugu Kupa Srbije

    ŽKK Proleter 023 – ŽKK Radivoj Korać (Beograd) 69:85 (13:19, 29:19, 13:19, 14:28)

     

    Košarkašice zrenjaninskog Proletera zaustavljene su u drugom stepenu Kupa Srbije, pošto su na parketu hale Medison, u utorak, 27. novembra, poražene od ekipe Radivoja Koraća rezultatom 69:85.

     

    Iako su nakon prvog poluvremena bile u vođstvu, izabranice Marka Marinkovića nisu uspele da održe kontinuitet igre u poslednje dve četvrtine, te je poraz od odlične ekipe iz Beograda bio neminovan.

     

    Najefikasnija u redovima Zrenjaninki bila je Sofija Olić sa ubačenih 12 poena, dok su je u stopu pratile Jelena Bosnić sa 11, Maša Milinković sa 10, Jelena Muratović sa 9, kao i Nikolina Mijatović i Magdalena Dunai sa po 8 postignutih pogodaka.

     

    Ovim porazom, zrenjaninske crveno – bele eliminisane su iz daljeg takmičenja u Kupu Srbije i neće imati mogućnost plasmana na finalni turnir.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport