• KOŠARKAŠICE PROLETERA STIGLE LAKO DO NOVE POBEDE

    KK Stara Pazova – KK Proleter 023  56:86 (12:25, 9:20, 20:26, 15:15) U 2. kolu plej-ofa za plasman u žensku superligu, u subotu, 25. marta, košarkašice Proletera 023 gostovale su u Staroj Pazovi istoimenoj ekipi.  Iako su izabranice Marka Marinkova pred ovu utakmicu najavljivale „teško gostovanje“, sve se svelo na još jednu laku i ubedljivu pobedu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KOŠARKAŠICE PROLETERA STIGLE LAKO DO NOVE POBEDE

    KK Stara Pazova – KK Proleter 023  56:86 (12:25, 9:20, 20:26, 15:15)

    Foto: Zoran Bogaroški

    U 2. kolu plej-ofa za plasman u žensku superligu, u subotu, 25. marta, košarkašice Proletera 023 gostovale su u Staroj Pazovi istoimenoj ekipi. 

    Iako su izabranice Marka Marinkova pred ovu utakmicu najavljivale „teško gostovanje“, sve se svelo na još jednu laku i ubedljivu pobedu Zrenjaninki. Veoma čvrsta odbrana i ubojit napad krasili su igru zrenjaninskih crveno – belih u prve dve četvrtine ovog susreta, kad je i stečena velika razlika, koja je, pred desetominutni odmor, iznosila čitavih 24 koša razlike.

    Foto: Zoran Bogaroški

    U trećoj i četvrtoj četvrtini košarkašice Proletera 023 održavale su stečenu prednost i privele utakmicu kraju, a na semaforu, nakon isteka 40. minuta, stajala je prednost od 30 koševa razlike u korist gostujuće ekipe.

    Među košarkašicama iz Zrenjanina, u strelce su se upisale: Jovanov sa 10 poena, Marinković sa 14, Mihajlović sa 12, Vidrić sa 2, Olić sa 15, Milošević sa 10, Bosnić sa 12, Ratković sa 3, Sovilj sa 2 i Komazec sa 6 poena na svom kontu.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Naredno kolo donosi nam derbi meč celokupnog plej-ofa Druge ženske lige Srbije – sever, u kojem će se, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, sastati dve prvoplasirane ekipe, KK Proleter 023 i KK Beočin.

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport