• KOŠARKAŠICE PROLETERA 023 NA KORAK DO OGROMNOG USPEHA

    ZRENJANIN – Velikom pobedom nad direktnim rivalom za prvo mesto, ekipom beogradske Karaburme, košarkašice „Proletera 023“ nalaze se pred ogromnim uspehom – ulaskom u plej of takmičenja u okviru Druge lige Sever. – Iako se do kraja prvenstva igraju još četiri kola, ne očekuju nas teški protivnici tako da mislim da nam je ulazak u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KOŠARKAŠICE PROLETERA 023 NA KORAK DO OGROMNOG USPEHA

    ZRENJANIN – Velikom pobedom nad direktnim rivalom za prvo mesto, ekipom beogradske Karaburme, košarkašice „Proletera 023“ nalaze se pred ogromnim uspehom – ulaskom u plej of takmičenja u okviru Druge lige Sever.

    – Iako se do kraja prvenstva igraju još četiri kola, ne očekuju nas teški protivnici tako da mislim da nam je ulazak u plej of zagarantovan – kaže za portal zrenjaninski.com trener Marko Marinkov. – Naravno, onda sledi plej of i ako budemo igrali kako smo to dosad činili, verujem da nam ni ulazak u Prvu ligu nije nedostižan, ističe Marinkov.

    Sutra zrenjaninske košarkašice putuju u Sivac gde igraju protiv istoimene ekipe koja se nalazi u donjem delu tabele.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport