• Košarkaši Proletera vratili se poraženi sa gostovanja u Nišu

    OKK Konstantin (Niš) – KK Proleter Naftagas 85:77 (20:24, 25:15, 20:22, 22:16)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera vratili su se poraženi sa gostovanja u Nišu, gde su igrali protiv solidne ekipe Konstantina, zabeleživši na taj način sedmi ovosezonski poraz.   Utakmicu, koja je odigrana u subotu, 8. decembra, u okviru 11. kola Druge lige Srbije, bolje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Košarkaši Proletera vratili se poraženi sa gostovanja u Nišu

    OKK Konstantin (Niš) – KK Proleter Naftagas 85:77 (20:24, 25:15, 20:22, 22:16)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera vratili su se poraženi sa gostovanja u Nišu, gde su igrali protiv solidne ekipe Konstantina, zabeleživši na taj način sedmi ovosezonski poraz.

     

    Utakmicu, koja je odigrana u subotu, 8. decembra, u okviru 11. kola Druge lige Srbije, bolje su otvorili izabranici Zorana Bajina, te prednost nisu ispuštali tokom čitave prve četvrtine.

     

    Međutim, Nišlije preuzimaju vođstvo u dvanaestom minutu igre, koje ne ispuštaju sve do samog kraja utakmice.

     

    Jedinu priliku da ponovo preokrenu rezultat u svoju korist zrenjaninski crveno – beli propuštaju sredinom treće četvrtine, kada uspevaju da rezultat izjednače na 57:57, ali se više od toga nije moglo. Domaća ekipa ponovo preuzima konce igre u svoje ruke, te se pobeda Nišlija ipak do samog kraja utakmice nije dovodila u pitanje.

     

    Najefikasniji u redovima zrenjaninskih crveno – belih bio je Aleksandar Petrović sa 27 postignutih koševa, do je Slobodan Lalić zabeležio 22 a Stefan Atanacković 20 poena.

     

    Nakon 11 odigranih kola, košarkaši Proletera nalaze se na dvanaestom mestu na tabeli sa ukupno sakupljenih petnaest bodova, a u narednom kolu „naftaši“ ponovo gostuju, ovog puta u Pirotu protiv istoimene ekipe.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    košarkaški klub proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport