• Košarkaši Proletera porazom testirali novi parket (Foto)

    KK Proleter Naftagas – KK Rtanj (Boljevac) 73:75 (19:20, 18:16, 21:13, 15:26)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera zabeležili su deveti ovosezonski poraz u okviru 14. kola, na premijernom meču prolećnog dela šampionata Druge muške košarkaške lige za sezonu 2018/19.   Veoma izjednačena utakmica, u kojoj su se obe ekipe smenjivale u vođstvu, a naftaši u poslednjem […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Košarkaši Proletera porazom testirali novi parket (Foto)

    KK Proleter Naftagas – KK Rtanj (Boljevac) 73:75 (19:20, 18:16, 21:13, 15:26)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera zabeležili su deveti ovosezonski poraz u okviru 14. kola, na premijernom meču prolećnog dela šampionata Druge muške košarkaške lige za sezonu 2018/19.

     

    Veoma izjednačena utakmica, u kojoj su se obe ekipe smenjivale u vođstvu, a naftaši u poslednjem minutu treće četvrtine ostvarili jedinu dvocifrenu prednost na utakmici ( 58:48 ) ipak je pripala gostima iz Boljevca. Košarkaši Rtnja su na vrhunskom nivou odigrali četvrti period meča, ubacivši u poslednjih deset minuta 26 poena.

     

    Najefikasniji u redovima Zrenjaninaca bio je Grbović sa postignutih 19 poena. U stopu su ga pratili Lambić sa 18 i Lalić sa 15 ubačenih koševa.

     

    Nakon ovog kola, izabranici Zorana Bajina nalaze se na 12. mestu na tabeli sa ukupno osvojenih 19 bodova.

     

    U narednom, 15. kolu, koje je na programu u subotu, 26. januara, naftaše očekuje gostovanje u Kraljevu protiv ekipe Sloge.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport