• Košarkaši Proletera nisu uspeli da savladaju Leskovčane (Foto)

    KK Proleter – KK Zdravlje (Leskovac) 63:67 (15:14, 5:14, 20:26, 23:13)   Novi poraz košarkaša zrenjaninskog Proletera zabeležen je u nedelju, 4. novembra, u okviru 6. kola Druge muške lige, u kojem su izabranici Zorana Bajina, u Kristalnoj dvorani, dočekali ekipu Zdravlja iz Leskovca.   Utakmica je prelomljena krajem prve i u drugoj četvrtini, kada […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Košarkaši Proletera nisu uspeli da savladaju Leskovčane (Foto)

    KK Proleter – KK Zdravlje (Leskovac) 63:67 (15:14, 5:14, 20:26, 23:13)

     

    Novi poraz košarkaša zrenjaninskog Proletera zabeležen je u nedelju, 4. novembra, u okviru 6. kola Druge muške lige, u kojem su izabranici Zorana Bajina, u Kristalnoj dvorani, dočekali ekipu Zdravlja iz Leskovca.

     

    Utakmica je prelomljena krajem prve i u drugoj četvrtini, kada su Leskovčani iskoristili veliki pad u igri domaće ekipe i uspeli da naprave, ispostavilo se na kraju, nedostižnu prednost.

     

    Najefikasniji među zrenjaninskim crveno-belima bili su Aleksandar Petrović sa 21 i Stefan Atanacković sa 18 postignutih poena.

     

    Nakon šest odigranih kola, Zrenjaninci se nalaze na 11. mestu na tabeli, sa ukupno osvojenih osam bodova, a već naredne nedelje crveno – bele očekuje gostovanje u Velikoj Plani, ekipi Plane, koja u dosadašnjem delu prvenstva nije zabeležila ni jednu pobedu.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport