• KOŠARKAŠI PROLETER NAFTAGASA SLAVILI U SMEDEREVU

    Smederevo 1953 – Proleter Naftagas 68:82 (23:18; 13:15; 11:29; 21:20)   Košarkaši Proleter Naftagasa su, u okviru 4. kola Druge muške lige, gostovali ekipi Smedereva 1953. Viđena je veoma zanimljiva utakmica, puna preokreta u prvom poluvremenu.     Utakmica je prelomljena sredinom treće četvrtine, kada gosti iz Zrenjanina prave seriju 10:1. Do kraja tog perioda, zrenjaninski […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KOŠARKAŠI PROLETER NAFTAGASA SLAVILI U SMEDEREVU

    Smederevo 1953 – Proleter Naftagas 68:82 (23:18; 13:15; 11:29; 21:20)

     

    Košarkaši Proleter Naftagasa su, u okviru 4. kola Druge muške lige, gostovali ekipi Smedereva 1953. Viđena je veoma zanimljiva utakmica, puna preokreta u prvom poluvremenu.

     

    košarka proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Utakmica je prelomljena sredinom treće četvrtine, kada gosti iz Zrenjanina prave seriju 10:1. Do kraja tog perioda, zrenjaninski crveno-beli po prvi put ostvaruju i dvocifrenu prednost, kojom završavaju treću četvrtinu utakmice.

     

    košarka proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U poslednjoj četvrtini, ekipa Smedereva uspeva u jednom trenutku da se približi na samo 6 poena zaostatka, ali iskusna ekipa Proleter Naftagasa nije dozvolila domaćinima ništa više od toga. Poslednja tri minuta utakmice u potpunosti pripadaju izabranicima Zorana Bajina, koji serijom 12:4 privode utakmicu kraju i donose važne bodove sa još jednog gostovanja.

     

    Najefikasniji među Zrenjanincima bio je Slobodan Lalić sa upisanih 25 poena i indeksom 30, dok su dvocifreni takođe bili i Đorđe Božović sa 14, kao i Nikola Šućov i Bogdan Obrenović sa po 11 pogodaka na svom kontu.

     

    košarka proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon 4 odigrana kola, Proleter se nalazi na deobi drugog mesta sa 3 pobede i jednim porazom.

     

    U narednom kolu, sledećeg vikenda, ekipa Proleter Naftagasa je domaćin Novom Pazaru.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport