• KOŠARKA: PRAVA DRAMA U POSLEDNJOJ ČETVRTINI

    KK Pirot – KK Proleter 79:80 (11:19, 18:21, 30:18, 20:22)   U subotu, 7. oktobra, počelo je košarkaško prvenstvo Srbije u Drugoj ligi. Kao što smo najavili pre nekoliko dana, u prvom kolu, ekipa zrenjaninskog Proletera gostovala je u Pirotu istoimenoj ekipi.     Izabranici trenera Zorana Bajina odlično su otvorili utakmicu i već u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KOŠARKA: PRAVA DRAMA U POSLEDNJOJ ČETVRTINI

    KK Pirot – KK Proleter 79:80 (11:19, 18:21, 30:18, 20:22)

     

    U subotu, 7. oktobra, počelo je košarkaško prvenstvo Srbije u Drugoj ligi. Kao što smo najavili pre nekoliko dana, u prvom kolu, ekipa zrenjaninskog Proletera gostovala je u Pirotu istoimenoj ekipi.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Izabranici trenera Zorana Bajina odlično su otvorili utakmicu i već u prvoj četvrtini napravili prednost od 8 koševa razlike. Istim tempom, zrenjaninski crveno-beli su nastavili i u drugom periodu, te su na poluvreme otišli sa dvocifrenom prednošću.

     

    Međutim, u trećoj četvrtini, košarkaši Pirota konsoliduju svoju igru, i uz mnogo veće zalaganje u napadu uspevaju da dostignu prednost Proletera, i da u poslednju četvrtinu uđu sa minimalnom prednošću.

     

    A poslednja četvrtina je donela pravu dramu na terenu. Iako ekipa Proletera u 34. minutu dolazi do 7 poena prednosti, u naredna 4 minuta domaća ekipa pravi seriju 15:2, i u poslednja 2 minuta ulazi sa prednošću od 77:71. U tim trenucima Zoran Bajin traži, ispostavilo se na kraju, presudan tajm aut, nakon kog, sa tri realizovane trojke u poslednjem minutu, ekipa Proletera preokreće rezultat, i odnosi zlata vrednu pobedu sa prvog gostovanja u sezoni.

     

    Najefikasniji u ekipi iz Zrenjanina bio je Bogdan Obrenović sa postignutih 17 poena, dok su ga u stopu pratili takođe dvocifreni Nikola Šućov sa 14 koševa, Slobodan Lalić sa 13 i Nemanja Subotić sa 10 poena upisanih na svom kontu.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport