• KOMŠIJSKI DERBI U RAVNOM TOPOLOVCU PRIPAO HERCEGOVINI

    OK Hercegovina (Ravni Topolovac) – OK Proleter 3:1   Prošlog vikenda, tačnije u subotu, 17. marta, u Ravnom Topolovcu u okviru 19. kola Druge muške lige – grupa Sever, odigrana je utakmica između OK Hercegovina i zrenjaninskog Proletera.     Posle četiri seta igre domaćini su slavili rezultatom 3:1, i na taj način odmakli su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KOMŠIJSKI DERBI U RAVNOM TOPOLOVCU PRIPAO HERCEGOVINI

    OK Hercegovina (Ravni Topolovac) – OK Proleter 3:1

     

    Prošlog vikenda, tačnije u subotu, 17. marta, u Ravnom Topolovcu u okviru 19. kola Druge muške lige – grupa Sever, odigrana je utakmica između OK Hercegovina i zrenjaninskog Proletera.

     

    Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Posle četiri seta igre domaćini su slavili rezultatom 3:1, i na taj način odmakli su iz zone ispadanja. Za Zrenjanince ova utakmica nije imala velikog uticaja, jer su sačuvali svoju poziciju na sredini tabele, a i poznato je da su izabranici Predraga Tanackovića već i teorijski obezbedili opstanak u Drugoj ligi Srbije, što je bio cilj za ovu sezonu.

     

    Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U narednom, 20. kolu, odbojkaši Proletera dočekuju ekipu Sombora, koja u dosadašnjem delu šampionata ima isti odnos pobeda i poraza kao i Zrenjaninci.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport