• KOMPANIJA MOZZART DONIRALA DRESOVE KOŠARKAŠIMA PROLETERA

    ZRENJANIN – Kompanija „Mozzart“ donirala je danas nove dresove Košarkaškom klubu „Proleter“ iz Zrenjanina, u okviru akcije „Novi dresovi za nove šampione“. „Pobediti i ostvariti timski uspeh predstavlja najveći podstrek za sportiste. Upravo zbog toga oni svakoga dana ulažu veliki napor i trud kako bi poboljšali svoju igru i rezultate. Vrlo često njihov uspeh zavisi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KOMPANIJA MOZZART DONIRALA DRESOVE KOŠARKAŠIMA PROLETERA

    ZRENJANIN – Kompanija „Mozzart“ donirala je danas nove dresove Košarkaškom klubu „Proleter“ iz Zrenjanina, u okviru akcije „Novi dresovi za nove šampione“.

    „Pobediti i ostvariti timski uspeh predstavlja najveći podstrek za sportiste. Upravo zbog toga oni svakoga dana ulažu veliki napor i trud kako bi poboljšali svoju igru i rezultate. Vrlo često njihov uspeh zavisi od pomoći i podrške koja im je neophodna kako bi ostvarili zacrtane ciljeve. Kompanija „Mozzart“ je prepoznala izazove sa kojima se sportisti svakodnevno suočavaju, i donacijom podržala naše nade na putu ka novim pobedama“, saopšteno je iz kompanije „Mozzart“.

    Akcija „Novi dresovi za nove šampione“ ima za cilj da popularizuje i promoviše sport u lokalnim zajednicama.

    Doniranjem sportske opreme, kompanija „Mozzart“ želi da pomogne klubovima u stvaranju budućih zvezda i što boljih rezultata.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport