• KLUB SA STREPNJOM ČEKA NOVE VESTI O PRODAJI STADIONA

    ZRENJANIN – Vest da bi mogli da ostanu bez stadiona, neprijatno je iznenadila, ali i zabrinula upravu i igrače Železničkog fudbalskog kluba „Banat“ iz Zrenjanina.     Da podsetimo, stadion je u vlasništvu „Železnica Srbije“ koje su nedavno objavile oglas kojim traže procenitelja za vrednost nekretnina koje misle da otuđe. Među nekretninama u celoj Srbiji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KLUB SA STREPNJOM ČEKA NOVE VESTI O PRODAJI STADIONA

    ZRENJANIN – Vest da bi mogli da ostanu bez stadiona, neprijatno je iznenadila, ali i zabrinula upravu i igrače Železničkog fudbalskog kluba „Banat“ iz Zrenjanina.

     

    stadion-zfk-banat klub
    Stadion ŽFK Banat

     

    Da podsetimo, stadion je u vlasništvu „Železnica Srbije“ koje su nedavno objavile oglas kojim traže procenitelja za vrednost nekretnina koje misle da otuđe. Među nekretninama u celoj Srbiji je nekoliko iz našeg grada, pa i stadion sa pomoćnim objektima.

     

    ŽFK „Banat“ jedan je od najstarijih klubova sa teritorije grada. Kao i mnogi drugi klubovi, poslednjih godina snosi posledice opšte krize.

     

    Ipak, kako portal zrenjaninski.com saznaje, u klubu postoji škola fudbala koju vodi Goran Cvijanović i u školi je trenutno 50-tak mališana, uglavnom sa Bagljaša.

     

    Ti mališani uzdanica su za prvi tim koji je, takođe, izuzetno mlad.

     

    Prvi tim takmiči se u A ligi Fudbalskog saveza grada, ali su ambicije daleko veće.

     

    Trener prvog tima je, inače, jedan od najboljih igrača zrenjaninskog „Proletera“ – Ivica Radosavljević.

     

    Iako prodaja stadiona sigurno neće da se desi brzo, u klubu zabrinuto čekaju nove vesti.

     

    – Ovo je jedini stadion na Bagljašu, koje je najveće zrenjaninsko naselje – kažu u klubu. – Ukoliko se proda, svi ćemo biti upućeni na Vojni stadion, koji je već prebukiran terminima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Država je šakom i kapom delila strancima imovinu preduzeća koja su privatizovana.Dan danas se ne zna šta je sve poklonjeno Rusima uz NIS,ali za parče livade nikako da se nađe rešenje da je državna železnica pokloni gradu i njegovoj mladosti koja se osipa velikom brzinom.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport