• Klečanke se revanširale Ubljankama za poraz u prvom delu šampionata

    ŽOK Klek MD Zrenjanin – ŽOK Ub 3:1 (17:25, 25:18, 26:24, 25:19)   Odbojkašice Kleka MD Zrenjanin ostvarile su drugu ovosezonsku pobedu, savladavši u petak, 30. novembra, u okviru 11. kola Super lige, ekipu Uba rezultatom 3:1.   Iako u prvom setu nije sve funkcionisalo u igri domaćeg tima, odlična organizacija u naredna tri seta […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Klečanke se revanširale Ubljankama za poraz u prvom delu šampionata

    ŽOK Klek MD Zrenjanin – ŽOK Ub 3:1 (17:25, 25:18, 26:24, 25:19)

     

    Odbojkašice Kleka MD Zrenjanin ostvarile su drugu ovosezonsku pobedu, savladavši u petak, 30. novembra, u okviru 11. kola Super lige, ekipu Uba rezultatom 3:1.

     

    Iako u prvom setu nije sve funkcionisalo u igri domaćeg tima, odlična organizacija u naredna tri seta dovela je do preokreta rezultata, te su se na taj načim izabranice trenera Pavlovića revanširale Ubljankama za poraz u prvom delu šampionata.

     

    Najefikasnija u ekipi Kleka bila je Gaćeša sa osvojenih 22 poena, dok je Spasojevićeva ostvarila 15, Tamara Milević 13, a Džamić i Gligorić po 8 poena.

     

    U narednom, 12. kolu, Banaćanke gostuju u Obrenovcu ekipi TENT-a.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport