• Klečanke nisu uspele da nadigraju gošće iz Stare Pazove (Foto)

    ŽOK Klek MD Zrenjanin – ŽOK Jedinstvo (Stara Pazova) 1:3 (18:25, 24:26, 25:23, 23:25)   Novi, sedmi ovosezonski poraz, odbojkašice tima Klek MD Zrenjanin zabeležile su u ukviru 8. kola Super lige, pred domaćom publikom, protiv lidera na tabeli, ekipe Jedinstva iz Stare Pazove.   Prvi set je apsolutno pripao Staropazovčankama, koje su odličnim servisima […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Klečanke nisu uspele da nadigraju gošće iz Stare Pazove (Foto)

    ŽOK Klek MD Zrenjanin – ŽOK Jedinstvo (Stara Pazova) 1:3 (18:25, 24:26, 25:23, 23:25)

     

    Novi, sedmi ovosezonski poraz, odbojkašice tima Klek MD Zrenjanin zabeležile su u ukviru 8. kola Super lige, pred domaćom publikom, protiv lidera na tabeli, ekipe Jedinstva iz Stare Pazove.

     

    Prvi set je apsolutno pripao Staropazovčankama, koje su odličnim servisima i organizovanom igrom u napadu i odbrani veoma ubedljivo osvojile taj deo meča.

     

    U ostatku utakmice, domaće odbojkašice su konsolidovale svoje redove, organizovanije zaigrale, ali greške koje su se ponavljale ipak nisu dozvolile da dođe do iznenađenja, te su bodovi zasluženo otišli put Stare Pazove.

     

    U narednom kolu Klečankama sledi gostovanje u Lajkovcu ekipi Železničara.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport