• KLEČANI OBEZBEDILI POLUFINALE U AMERIČKOM FUDBALU

    ZRENJANIN – Na Vojnom stadionu u Zrenjaninu, u okviru četvrtfinala plej ofa TLS u američkom fudbalu,  juče su snage odmerili KNIGHTS-i iz Kleka i HAWKS-i iz Obrenovca.   Knights ( Klek ) – Hawks ( Obrenovac ) 28:8 ( po četvrtinama 8:8, 6:0, 6:0, 8:0 ). Samo je u prvoj četvrtini viđena egal igra, a […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KLEČANI OBEZBEDILI POLUFINALE U AMERIČKOM FUDBALU

    ZRENJANIN – Na Vojnom stadionu u Zrenjaninu, u okviru četvrtfinala plej ofa TLS u američkom fudbalu,  juče su snage odmerili KNIGHTS-i iz Kleka i HAWKS-i iz Obrenovca.

     

    Foto : Zoran Bogaroški

    Knights ( Klek ) – Hawks ( Obrenovac ) 28:8 ( po četvrtinama 8:8, 6:0, 6:0, 8:0 ).

    Samo je u prvoj četvrtini viđena egal igra, a u tom vremenskom intervalu, obe ekipe su postigle po jedan TOUCH DOWN, i po jedno pretvaranje za 2 poena.

     

    fudbal
    Foto : Zoran Bogaroški

     

    fudbal
    Foto : Zoran Bogaroški

     

    Međutim, već u drugoj četvrtini, Klečani preuzimaju potpunu inicijativu u meču, i do kraja utakmice, odigravaju još tri akcije koje im donose po šest poena, ostvaruju još jedno pretvaranje za dva poena, i na taj način dolaze do ubedljive pobede od 28:8, samim tim i do plasmana u polufinale plej ofa.

     

    Tekst i foto Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport